ارکیده28 مدیر عضویت: 1394/07/19 تعداد پست: 5211 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 27 پست فردا موعد پریودمه الان بی بی چک مدیکور زدم منفی بود😭خدایا خیلی خسته ام از همه چیز انتظارت آخر مرا میکشد نمیدانستم مادر شدن اینقدر سخت باشد💔 1397/03/11 | 03:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
98asaliiii عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 574 اخه خیلی سخته انتظارم زییییییییاد شده خدا بزرگه عزیزم دکتر رفتید ؟
ارکیده28 مدیر استارتر عضویت: 1394/07/19 تعداد پست: 5211 ناراحت اگ نمیشی میگی چندساله منتظری؟ باور کن خیلی خجالت میکشم اخه اینجا همه میگن چند ماه یکسال دوسال ولی من چی😭 انتظارت آخر مرا میکشد نمیدانستم مادر شدن اینقدر سخت باشد💔
ارکیده28 مدیر استارتر عضویت: 1394/07/19 تعداد پست: 5211 خدا بزرگه عزیزم دکتر رفتید ؟ بله همه روشهای مصنوعیم رفتیم انتظارت آخر مرا میکشد نمیدانستم مادر شدن اینقدر سخت باشد💔
biyaomidam عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 2961 باور کن خیلی خجالت میکشم اخه اینجا همه میگن چند ماه یکسال دوسال ولی من چی😭 ایبابا عزیزم مگ چیه خدا صلاح ندونستهبگو دیگ من ۷ساله منتظرم چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
ارکیده28 مدیر استارتر عضویت: 1394/07/19 تعداد پست: 5211 ایبابا عزیزم مگ چیه خدا صلاح ندونسته بگو دیگ من ۷ساله منتظرم ۱۰سال😔 انتظارت آخر مرا میکشد نمیدانستم مادر شدن اینقدر سخت باشد💔
ارکیده28 مدیر استارتر عضویت: 1394/07/19 تعداد پست: 5211 ایبابا عزیزم مگ چیه خدا صلاح ندونسته بگو دیگ من ۷ساله منتظرم من این ماه ازادسازی زدم بخاطر همینن پیگیرم شما چکار کردی؟ انتظارت آخر مرا میکشد نمیدانستم مادر شدن اینقدر سخت باشد💔
biyaomidam عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 2961 ۱۰سال😔 عززززیزمانشاالله ک سال دیگ ماه رمضون نی نی بغلت باشه بحق پنج تنمشکلتون چیه؟ چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
ارکیده28 مدیر استارتر عضویت: 1394/07/19 تعداد پست: 5211 عززززیزم انشاالله ک سال دیگ ماه رمضون نی نی بغلت باشه بحق پنج تن مشکلتون چیه؟ ممنون گلم همچنین شما🤲 انتظارت آخر مرا میکشد نمیدانستم مادر شدن اینقدر سخت باشد💔
مریم_گلی_ عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7276 ۱۰سال😔 عزیزم انشالله خدا دلتو شاد میکنه هیچوقت ناامید نشو.خواهرمنم اندازه شما منتظر بود خدا بعد از چندسال دلشو شاد کرد بعدم یه شیر به شیر دیگه اورد.مطمئن باش شمام انتظارت تموم میشه سخته ولی خب چاره ای نیس😣 💖
ارکیده28 مدیر استارتر عضویت: 1394/07/19 تعداد پست: 5211 عزیزم انشالله خدا دلتو شاد میکنه هیچوقت ناامید نشو. خواهرمنم اندازه شما منتظر بود خدا بعد از چندسال ... واقعا دیگه نمیدونم چکار کنیم چ دعایی چ نظری چقد تلاش شما زبون بزارید تو این ماه عزیز شبای با ارزش شاید دعای شما مستحاب شد😔 انتظارت آخر مرا میکشد نمیدانستم مادر شدن اینقدر سخت باشد💔
biyaomidam عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 2961 من این ماه ازادسازی زدم بخاطر همینن پیگیرم شما چکار کردی؟ منم خیلی وقته دکترنرفتم تنبلی و کیستای ریز دارمدیگ خودم خونگی درمان کردم رازیانه و آویشن و اینا .اینماه خیلی دلم روشنه تا خدا چی بخواد. چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
ارکیده28 مدیر استارتر عضویت: 1394/07/19 تعداد پست: 5211 منم خیلی وقته دکترنرفتم تنبلی و کیستای ریز دارم دیگ خودم خونگی درمان کردم رازیانه و آویشن و ... ان شاالله که گرفته ختما بیا اینجا خبرشو بگومنم دلم روشن بود من پریودم آز هورمونیم رحم و تخمدانم خوبه ولی نمیشه انتظارت آخر مرا میکشد نمیدانستم مادر شدن اینقدر سخت باشد💔
مریم_گلی_ عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7276 واقعا دیگه نمیدونم چکار کنیم چ دعایی چ نظری چقد تلاش شما زبون بزارید تو این ماه عزیز شبای با ... انشالله که به همین ماه عزیز اول به شما و کسایی که خیلی ساله منتظرن نی نی بده اخرشم یه نگاهی به من بندازه.خیییییلی سخته ولی به رحمت خدا هیچوقت شک نکن تو اوج ناامیدی قشنگیا و مهربونیشو نشونت میده 💖