2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

58 بازدید | 6 پست

من زایمانم طبیعی بود و جدا از زایمان راحتم

من ریکاوری خوبی داشتم و گفتم شاید چیز هایی که استفاده کردم به درد کسی بخوره چون خودم خانوادم پیشم نبودند و تنها بودم . با اینها سریع پاشدم

اگه پیدا میکنید پد یخی

پد tucks که سرچ کردم داخل ایران دقیق همین نیست اما با ماده تشکیل دهنده اون محصولات هست . ماده پیچ هازل بود

اسپری dermopast که برای بی حسی بود که جاش لیدوکائین هست

البته لطفا تمام اینها رو با دکتر خودتون و شرایط خودتون چک کنید.

قدم نو رسیدتون مبارک❤️

زایمان طبیعی واقعا برای کسی که شرایطشو داره خیلی خوبه

منم دوتا زایمانم به انتخاب خودم طبیعی بود کاملا فیزیولوژیک ، خاطره خوبی هم برام شدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قدم نو رسیدتون مبارک❤️زایمان طبیعی واقعا برای کسی که شرایطشو داره خیلی خوبهمنم دوتا زایمانم به انتخا ...

الان خیلیا سمت زایمان طبیعی میرن

در گذشته خیلیا عاشق سزارین بودن ولی الان اینجوری نیست

من موقع زایمانم ام خانم های سن بالا بودن در زایشگاه هم دختر خانم نوجوون همه داشتن طبیعی زایمان میکردن

منم خیلی راحت راحت زایمان طبیعی کردم بدون هیج داروییفیزیولوژیک کامل با چند تا زور کوچیک بچه رو دنیا ...

من درد نداشتم تا نیم ساعت قبلش که درجا بهم اپیدورال زدند و نیم ساعت بعد زایمان کردم

اما خوب بعدش چون تنها بودن همون ۳ تا وسیله نجاتم داد

الان خیلیا سمت زایمان طبیعی میرندر گذشته خیلیا عاشق سزارین بودن ولی الان اینجوری نیستمن موقع زایمانم ...

به نظرم بهترین تصمیم بود

بخصوص که بعد زایمان روند ریکاوری خیلی سریع هست البته ممکنه برای هرکسی متفاوت باشه