2821
2789
عنوان

خیلی خستم

44 بازدید | 12 پست

یه دختر مجردم تو خونه پدرمم ۱۸ سالمه

از صب تا الان داشتم کار میکردم جارو برقی خرابه بابام درستش نمیکرد با جارو دستی نشستم کل خونرو جارو زدم بعد گرد گیری کردم تازه بابام فحشم داد چقدر کندی دختر عموت خونشون دسته گله بهش گفتم پدر جان اونا دراور لباس دارن ماشین ظرفشویی دارن خونشون سه خوابست خونه ما یه خوابست عموم و بابام یه جا کار میکنن ولی اونا هرروز ماشالا وسیله عوض میکنن مبل میخرن تخت وسایل خونه ولی بابای من نمیدونم پولاشو کجا میریزه واقعا

بابام میگه بی سلیقه اید دراور خونه بعد ۲۰ سال خراب شده یا میگه مگه قدیم جارو برقی بود مامانم کل خونه رو جمع میکرد

هرکار میکنم خونمون تمیز نمیشه نمیدونم دیگه چیکار کنم

یه دراور داریم برا ۲۰ سال پیشه کشو لباس مامانمو و بابام خراب شده لباساشون رو زمینه هرچی میگن بابام درستش کنه نمیکنه

شهریور اثاث کشی کردیم هنوز ۴ تا کارتون مونده تو خونه بابام همش میگه سر وقت مناسب این کارتون ها که پره میبرم اون خونه جالب اینه فاصله ما تا اون خونه نیم ساعته

مامانمم که بدتر انگار افسردگی داره اخلاقای بدش بدتر شده هرچند حق داره منم دیگه دارم دیونه میشم از دست افکارای عهد قجریه بابام

همچیو میریزه وسط خونه نمیزاره بندازیم دور یه کار بگیم انجام بده فحش میده

از اون طرف میاد از خونه های تمیز خالم و عموم تعریف میکنه😭

یا زن عموم اینا ارایشگاه میرن موهاشون هردفعه یه رنگه بعد بابام به مامانم میگه اونا امید به زندگی دارن درصورتی که بابام میگه هرکی ارایشگاه بره خرابه یا هرکی ژل لب بزنه خرابه

ولی میگه اونا خودشون همینجوری خوشگلن

سر این قضیه مامانمم کتک زد بابام حتی💔🥲

با اینکه مامانمم خیلی اذیتم کرده تاپیکای قبلیم هست ولی با یه روانشناس حرف زدم فهمیدم همش بخاطر بدبختیایی که از جونیش بابام سرش اورده مامانم اینجوری شده

کوچیکترینش اینه شب عروسیش کتکش زدن بابام و خانوادش چون شنل لباسش و باد زده بوده یه لحظه رفته بوده کنار

سلام.

نمازهای واجب رو بخون و از الله گشایش بخواه

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعاً خستهکنندهست این وضع هم کار زیاد هم قدردانی نشدن هم مقایسه شدن با بقیه سنگینه مخصوصاً وقتی میبینی بابات با مامانت اینطور رفتار کرده این همه سال اما خوبه که با روانشناس حرف زدی و داری میفهمی چرا مامانت اینجوریه تو این شرایط مراقب خودت باش، مهارتی یاد بگیر یا درس بخون

واقعاً خستهکنندهست این وضع هم کار زیاد هم قدردانی نشدن هم مقایسه شدن با بقیه سنگینه مخصوصاً وقتی میب ...

خیلی خسته کنندست کاش یه نذری راهی چیزی بود بابام تغییر میکرد

خیلی خسته کنندست کاش یه نذری راهی چیزی بود بابام تغییر میکرد

میفهمم این آرزو رو داری ولی متأسفانه آدما وقتی تغییر میکنن که خودشون بخوان نه به خاطر نذر و دعا تنها کاری که میتونی بکنی اینه که خودت رو از این فضا حفظ کنی

میفهمم این آرزو رو داری ولی متأسفانه آدما وقتی تغییر میکنن که خودشون بخوان نه به خاطر نذر و دعا تنها ...

حتی خودمم نتونستم حفظ کنم شدم کپ جونیای مامانم خود زنی میکنم از حرص

حتی خودمم نتونستم حفظ کنم شدم کپ جونیای مامانم خود زنی میکنم از حرص

این که گفتی خودزنی میکنی خیلی مهمه لطفاً با یه روانشناس یا مشاور حرف بزن این از دستت خارجه و نیاز به کمک متخصص داره

این که گفتی خودزنی میکنی خیلی مهمه لطفاً با یه روانشناس یا مشاور حرف بزن این از دستت خارجه و نیاز به ...

بابام نمیزاره روانشناس برم اونبارم رفتم فهمید بعد کتکم زد🥲

بابام نمیزاره روانشناس برم اونبارم رفتم فهمید بعد کتکم زد🥲

این خیلی سخته که حتی کمک گرفتن هم ممنوعه آیا کسی هست که بهش اعتماد داری؟ یه معلم یه فامیل یه کسی که بتونی باهاش حرف بزنی؟

هم من هم مامانم میخونیم ولی هرروز بدتر میشه زندگیمون نمیدونم چرا

علتش نماز نیست.

نماز نور است

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم