2821
2789
عنوان

ضد آفتاب

44 بازدید | 9 پست

بچه ها یه ضد آفتاب خوب معرفی کنید که مراقبش واقعا خوب باشه

من حس میکنم یکم صورتم با گردنم رنگش فرق کرده یکم تیره تر شده، درست میشه ؟ الان خودم ویتالیر میزنم spf50 ولی امروز حس میکردم تیره تر شده صورتم

کلا چی خوبه? و اینکه رنگ صورتم درست میشه؟😪

سان سیف

بیوتی اف چوسان

درمالیفت

ضدافتاب هایی که خودم استفاده کردم

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ژاک آندرل بی رنگ spf50

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

ویتالیر بد نیست ولی اگه میخوای یه چیز قویتر امتحان کنی آنتلیوس یا ایزدین خیلی خوبن برای تیرگی صورت هم با یه کرم ویتامین سی فرقش کمتر میشه نگران نباش درست میشه