2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خداوند شفای عاجل عنایت بفرماید🤲🏻

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

اره شاید اینطوری میخام اروم بشم نمیشه همزمان هم نور بود هم تاریکی پس چرا من این مشکل دارم

اوکی

ولی چرا اینقد بد بیانش میکنی

راحت باش تو حرف زدن😁

زندگی ساختنی است،ن ماندنی...بمان برای ساختن،نساز برای ماندن...خودم رگ ب رگ شدم🥴ولی شما فعلا ی پند بگیرید تابعد🤧

[QUOTE=414626398]اوکی ولی چرا اینقد بد بیانش میکنی راحت باش تو حرف زدن😁[/QUOTE

شاید چون حس نمیکردم کسی درکم کنه همینجوری نوشتم

با اینکه همه ما توی وجودمون بخشهای تاریکی داریم ولی هیچکس حاضر نیست به اون اعتراف کنه من ولی اعتراف میکنم بخش تاریک درونم میبنم کنترلم میکنه گاهی اوقات ولی گاهی هم نه گاهی اوقاتم بخش نورو میبینم که با سرعت من نزدیک خدا میکنه جوری که حس میکنم اونو

کشش ها بیشتر نوری ولی بهش تاریکی فقط یک نقطه ضعف داره ازم اونم شهوت منه چیزی که در من کامل هست من میبنم اون شیطان میدونه و میاد ولی جز ذکر( اعوذ و بسم الله) چیزی نیست که بتونه نجاتم بدم در میان انبوه اون خبیث ها

[QUOTE=414626398]اوکی ولی چرا اینقد بد بیانش میکنی راحت باش تو حرف زدن😁[/QUOTEشاید چون حس نمیکردم ک ...

بازم سخت گفتی

ولی همه ی آدما همینن

هم بخش تاریک دارن هم روشن

منم آدم خوبی نیستم گاهی

گاهی هم سعی میکنم خوب باشم

زندگی ساختنی است،ن ماندنی...بمان برای ساختن،نساز برای ماندن...خودم رگ ب رگ شدم🥴ولی شما فعلا ی پند بگیرید تابعد🤧

بازم سخت گفتیولی همه ی آدما همیننهم بخش تاریک دارن هم روشنمنم آدم خوبی نیستم گاهیگاهی هم سعی میکنم خ ...

فکر وقتی سنم برسه به ۳۰ یا ۴۰ دیگ این انرژی تاریک شهوت خاموش میشه ولی تازه فهمیدم نه ! این یعنی من فاتحه خودم باید بخونم هیچ راهی ندارم

فکر وقتی سنم برسه به ۳۰ یا ۴۰ دیگ این انرژی تاریک شهوت خاموش میشه ولی تازه فهمیدم نه ! این یعنی من ف ...

🤣🤣🤣🤣ازدواج کن

بازم سخت گفتیولی همه ی آدما همیننهم بخش تاریک دارن هم روشنمنم آدم خوبی نیستم گاهیگاهی هم سعی میکنم خ ...

ولی مال من زیاده به اندازه نور که دارم تاریکی کنارش خابیده! تعادل اینطوری هست وحشتناکه برام با چشم میبینم که میاد بهم چیزایی میگه که انسانی نیست ! کارای کثیف و ادم هایی میاره تو مسیرم که بتونن منو به اون کارای کثیف انجام بدم باهاشون

🤣🤣🤣🤣ازدواج کن

دقیقاً اینو پرسیدم خیلی ازشون ولی اگه کار انجام بدم من در واقع شکلشو عوض کردم شهوت هنوز هست ولی ظاهرش در یک زن تجلی میکنه اونا نمیخان من خودمو گول بزنن باید شهوت کامل از بین بره نه اینکه ظاهرش تمثل داده بشه به شکل دیگر

دقیقاً اینو پرسیدم خیلی ازشون ولی اگه کار انجام بدم من در واقع شکلشو عوض کردم شهوت هنوز هست ولی ظاهر ...

میگم دیوونه شدی قبول نمیکنی

ولی مال من زیاده به اندازه نور که دارم تاریکی کنارش خابیده! تعادل اینطوری هست وحشتناکه برام با چشم م ...

خو بس کن دیگه نفله🤣🤣🤣😂🤧😐