2821
2789
عنوان

جای خودزنی

69 بازدید | 14 پست

من چند سال پیش با تیغ رو دستم خودزنی کردم الان یخورده ردش مونده چطوری میتونم ببرمش؟؟ تجربه داشتین خودتون یا دوروریاتون راهنماییم کنین؟؟ ممنون😊

دله من دریاییه چشمه زندون منه🌊🐚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمش چیه؟؟ میره واقعا؟؟ این قدیمی شده فکر نمیکنم با کرم و اینا بشه بره

با کرم که نمیره

باید لیزر کنی

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

اسمش چیه؟؟ میره واقعا؟؟ این قدیمی شده فکر نمیکنم با کرم و اینا بشه بره

ترمیم کننده اون سفیده جلدش یکمی گرون شده این خیلیی قویه حتی جای بخیه رو هم از بین میره نگران نباش میره

نر های سایت به من درخواست ندن

ترمیم کننده اون سفیده جلدش یکمی گرون شده این خیلیی قویه حتی جای بخیه رو هم از بین میره نگران نباش می ...

اها اسم دقیقش یادت نیس؟؟🥲

دله من دریاییه چشمه زندون منه🌊🐚

با لیزر کامل میره یعنی؟؟😬

نمیدونم کامل میره یا نه

ولی خب بهتر میشه نسبت به الان

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

رو زخمت یه تتوی جالب بزن منم پوست دستم سوخته بود، هرکاری کردم نرفت روش یه تتو پروانه کوچیک و خوشگل ...

بیشتر جلب توجه نمیکنه؟

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!

بیشتر جلب توجه نمیکنه؟

خود زخم یا سوختگی دیگه معلوم نمیشه

واسه دست من یه ذره هم دیگه جاش مشخص نیست

فقط طرح اون پروانه دیده میشه که خب به نظر من زیباست

دیگه اون حس بد و خجالت نسبت به زخمم رو ندارم