2821
2789
عنوان

خوزستانیا

171 بازدید | 16 پست

دوستای گلم خوزستانیای عزیز 

گفتن هفته دیگه هوا میرسه به پنجاه شما چکار می کنید محیط خونتون خنک بمونه با این وضع برق لطفا بگین بلکی تجربتون بدردم خورد خونمون خیلی گرمه   

الهي و ربي من لي غيرک

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من الان کولر ۱۹ هزار تو اتاق ۹ متری روشن کردم درم یستم خوابیدم بلکه خنک شم 

من لیمووییی  بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت 

لعنت منم گرماییم کولرمون خرابه..تهرانم ولی لامصب خیلیییی گرممه.....هواالبته خنکه...بیرون دروپنجره بازه..میترسم گربه بیاد...😠😠

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

ما پرده هاي ضخيم زديم كولرم يه ١٨ تو يكي از خوابا گذاشتيم يه سي هزارم تو سالن

در اتاقا رو بستيم كلا تو اتاق خواب زندگي ميكنيم

تازه اخرش پول برق كه بياد يه بار ديگه ميسوزيم

پس بقیه خونه یخچالتون مشکل پیدا نمیکنه

اونورم کولر روشنه والا😐تازه پنکه هم روشنه الان دو تا کولر و یه پنکه روشنه یه کولرم خاموشه 

من لیمووییی  بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت 
2790
2823
2791
2779
2792