2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره خونه داره میسازه ماشینم داره دوتا شغل داره ولی خانوادم گیر میدن که بیسواده و کارمند نیست یا دکتر ...

پس خوبه به نظرم به دلتم که نشسته

✓ من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋 ✓دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال ✓دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر🧇 ✓برنده سه دوره مسابقات شنا در چای☕ ✓مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان🌝

البته خودش خواهرم تو دانشگاه عاشق ی پسر شد یعنی عاشق هم شدن پسره خواستگاری هم اومد ولی بابام مخالفت کرد چون دوست داشت با فامیل ازدواج کنیم حالا من که قسر در رفتم😂🤣با غریبه ازدواج کردم ولی خواهرم بنده خدا با پسرخاله مادرم مجبور شد ازدواج کنه ولی همیشه میگه رامتین خیلی خوب بود. خیلی دوستداشتم زندگی کردن رو با اون تجربه کنم چندباری هم خواستن جدا شن ولی مامان بابام از ترس آبروشون نزاشتن 😏😒الان یک پسر هم دارن دیگه مجبوری داره باهاش زندگی میکنه

بابام مخالفه شدیدا

عه خب باهاش حرف بزن

✓ من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋 ✓دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال ✓دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر🧇 ✓برنده سه دوره مسابقات شنا در چای☕ ✓مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان🌝

عه خب باهاش حرف بزن

مگه میشه باهاش حرف زد اصلا.فقط حرف خودشه بخدا سر کوچیک ترین چیزام نظر باید بده اینکه دیگه ازدواجه.اینقدر دروغ گفته تا حالا.مثلا گفته فامیل فلانین و فامیلاشون اصلا خوب نیستن.با اینکه اصلا با اونا فامیل نیستن چون من کامل خانوادشو میشناسم حتی پرسیدم که فامیلن با اونا و گفتن نه.نزدیک ۳ ساله باهمیم ولی خانوادم نمیدونن

مگه میشه باهاش حرف زد اصلا.فقط حرف خودشه بخدا سر کوچیک ترین چیزام نظر باید بده اینکه دیگه ازدواجه.ای ...

پس قضیه اینه😂

اینقدر بابام بد گفته دربارشون.فقط کم مونده بگه معتاده.چون دکتر یا مهندس نیست و باب میل بابام نیست ای ...

نمیدونم فقط میدونم مادرو پدر یه چیزی بیشتر از ما میدونن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز