2777
2789
عنوان

نی نی سایت شما

81 بازدید | 13 پست

نی نی سایت شما هم تاپیک ها و متن تاپیکا اینطوری در هم برهم میاد اینطوری خیلی سخت میشه خوند با گوگل و کروم هم میام همینه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

از آذر ماه ۱۴۰۴ سایت برای بعضی ها این طوری شد.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.💖💗

عکس گرفته بودم بزارم نیومد

ولی شما متوجه شدین فکر کنم چطوری میگم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

سلام

۱- اگر حالت چرخش گوشی رو فعال کنین و گوشی رو افقی بگیرین سایت درست میشه براتون.

یا

۲- حالت رایانه رو فعال کنین.

یا

۳- مرورگر جدید نصب کنین مثل Brave

یا

۴- با یکی از کاربرها حرف می زدم گفتن وقتی مرورگرشون رو بروزرسانی کردن سایت براشون درست شده.

اگر گوشی تون سامسونگ هست با مرورگر خودتون بیایین

⬅️ بنفش رنگه اسمش اینترنت. پیش فرض روی گوشی های سامسونگ نصب هست.

✅️ این روزها خیلی خوب میشه فعلا هر کس خواست جایی پستی بگذاره چند خط قبلش اینتر بزنه بعد پستش رو بنویسه تا این طوری بقیه ی کاربران هم بتونن پست ها رو ببینن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.💖💗
سلام۱- اگر حالت چرخش گوشی رو فعال کنین و گوشی رو افقی بگیرین سایت درست میشه براتون.یا۲- حالت رایانه ...

سلامم ممنون گلم امتحان میکنم

سلامم ممنون گلم امتحان میکنم

خواهش می کنم 💖

@ازسارابپرس

سلام عزیزم خوبی هستی ممنون میشم اگه هستی جواب بدی آیا نمره چشم بچتون پایین اومده ؟بچه منم سه سالشه ع ...

سلام ممنون گلم بله دختر من دوربین هست چشمش نمره چشم اش مثبت ۴ هست نه پایین نیومده زیاد ۳ و ۷۵ شده بعد یک سال و اینکه تنبلی چشمش هم خوب نشده یک سال هست روزی دو ساعت چشمش رو میبندم

سلام ممنون گلم بله دختر من دوربین هست چشمش نمره چشم اش مثبت ۴ هست نه پایین نیومده زیاد ۳ و ۷۵ شده بع ...

ممنون عزیزم از اینکه جواب دادی من بعد دوماه بردمش چکاپ چارت یادش داده بودم سریع سریع جواب داد دکتر گفت اذیتش نکن چشاش گفت خوبه از اون موقع نمیزارع حتی نیم ساعت هم ببندم یه شماره هم اومده بود پایین

ممنون عزیزم از اینکه جواب دادی من بعد دوماه بردمش چکاپ چارت یادش داده بودم سریع سریع جواب داد دکتر گ ...

گلم چشمش تنبل هم بود؟

منم یادش دادم علائم رو ۱۸ ام قراره ببرم ببینم بازم تنبلی داره یا ن خداکنه تنبلیشون درست شه خیلی بده

گلم چشمش تنبل هم بود؟منم یادش دادم علائم رو ۱۸ ام قراره ببرم ببینم بازم تنبلی داره یا ن خداکنه تنبلی ...

چون کوچیکبود بار اول که بردم بخاطر اختلاف نمره گفت تنبلی داره ولی چسب هم میزدم خوب کاراشو میکرد چارت یادش دادم بعد دوماه بردم به دکتر گفتم چارت بپرسع همشو جواب داد و یه نمره پایین اومده بود نمره چشاش گفت برای اینکه برگشت نداشته باشه بعضی وقتا نیم ساعت ببندم