2777
2789
عنوان

چقد دیگه قد میکشم🤷‍♀️

325 بازدید | 40 پست

قدم 169 عه مامانم 163 بابام 178 نزدیک 16 سالمه و تقریبا 3 سال از پریودیم میگذره ولی صفحات رشدم هنوز بازه ژنتیکمون هم بلنده ب نظر شما چقد دیگه قد می کشم

وااایی خوش به حات چقد قدت بلنده 🫠

متاهل و متعهد اگه لایک کردم یعنی باهاتون موافقم وقتی تاپیک میزنم و راجع به چیزی میپرسم یعنی ادم انتقاد پذیری ام ولی وقتی تو تاپیکم جوابتونو نمیدم یعنی با جوابتون مخالفم ولی حوصله متقاعد کردنتون رو ندارم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سه سال از پریودت میگذره فکر کنم هیچی دیگه

بیشتر از ژنتیکت قد کشیدی

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️در دنیای دیگر حتی اگر گلوله بودی در لوله تفنگ،به سمتم بیا💞

بسته دیگه چقدر میخوای رشد کنی😄

کاربری قبلی متعلق به بنده نیست. هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش ! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس ، به غنچهای میرسی که زندگي ات را روشن میکند❤

ژنتیک تون بلند نیست متوسطه

قد شما هم خوبه بیشتر از ژنتیکت قد کشیدی

چون سه سال از پریودت میگذره بعیده دیگه رشد کنی ولی اگر عکس رادیولوژی مچ دست گرفتی و نشون داده صفحات رشدت بازه شاید یکی دو سانت هم قد بکشب

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست