2777
2789
عنوان

کارخیر

107 بازدید | 11 پست

من اگه بهتون بگم بیاید باهم کمک کنیم پول بذاریم حتی شده هزارتومن،ماه رمضونی دل چندنفر شادشه قبول میکنید؟یابهتره بگم برای این جنبش خارجی پیشنهاد میدید؟میدونم همتون توکارخیردست دارید ولی دوس دارم سایت نینی سایتم یه کاری کرده باشه اونم بااین همه کاربر

من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد  اکثرا تلخ بودن  ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته  عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم  وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنبش خیریه نه خارجی

من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد  اکثرا تلخ بودن  ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته  عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم  وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی 

من منظورم شما نیس ولی واقعا مردم چطوری به زیبا کلام و افشانی و  بقیه سابریتی ها اعتماد کردن و ۳۰ میلیارد پول بی زبون رو دادن بهشون و اونا الان دارن نوش جان میکننن

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

خودمون کور و کچل زیاد داریم😐

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

حق دارین ببخشیدبابت جسارتم

والا بخدا خودمون نیازمند تریم 

اگه داشتیم اینهمه عقد نبودیم 

مردم الان واسه نون شب موندن با این گرونی برو از افطاری رییس‌جمهور بگیر 

❤زتمام بودنی ها توهمین زآن من باش ❤که زغیرباتو بودن دلم آرزو ندارد😍

اتفاقا دوس داشتم کارخیرمون جهاز باشه،حق دارین دولت مقصره بذربی اعتمادی کاشته،کاش نینی سایت بیکاری میکردکه میشد،راستی اگه میگفتم بچه ها عکسمو گذاشتم هزارتالایک میخوردم اینم ایرادمردم ما،التماس دعا

پول میخوای؟

متعجب م ازامضاتون ایابهش اعتقادهم داری؟