2777
2789
عنوان

مادرشوهر

245 بازدید | 14 پست

امشب افطاری دعوت بودیم خونه یکی از اقوام اخرسرش انقدر غذا زیاد بود برا همه برا سحر غذا داد.مادر شوهر از جلو من رد شد گفت امیر امیر برا سحر غذا دارین مامان یا براتون بکشم؟امیر چه میدونه اخه از یخچاله خونه.اصن رویه صحبتش من نیستم.

الان خودت رو برا همچين حرفي ناراحت كردي؟

باور كن ارزش سلامت روح و روانت بيشتر از ايناست!

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم فقط و فقط بذار بپای حسودی مادر شوهرا به عروساشون حسادت میکنن این دیگه به من ثابت شده محلش نده بذار دق کنه از حسودی

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

اگه دوست دارید به همسرتون بگین که اینجور مواقع به مادشون بگن که از فلانی بپرس مادر من بی اطلاعم

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗
دقیقا آدم فقط خودشو پیررررررر میکنه....اخلاق دفتار همه که یکی نیست.....

بنظرم اصلا اين كار مادرشوهر ايشون كلا غصه خوردن نداره😐

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

پس اگه با این رفتار ناراحت میشی معلومه خیلی مادرشوهر خوبی داری که این حرفشو به دل میگیری.اگه یه دفعه سلام بهش بکنی جواب نده یا زیر لبی یه سری تکون بده فقط بخاطر اینکه زنگ نزدی حالشو بپرسی میفهمی مادرشوهر چیه 

2790
2778
2791
2779
2792