2821
2789
عنوان

کمککک

28 بازدید | 2 پست

بچه ها من سه سال زبان انگلیسی میرم اموزشگاه معتبر یک کتاب یا یک معلم بودم که پرستار بود نتونست بیاد و بعدش دو کتاب رو با یک معلم گذروندم که خیلیبده من چون اموزشگاه دوره وقتای یکه پدرم میتونه ببره میرم چون پدرم شیف کاریش متفاوته با مادرمم خیلی هزینه اسنپ زیادمیشه خودمم نمیشه بخاطر هزینه و بخاطر همین خیلی جلسات رو من نرفتم ولی زیاد نهمثلا یه ترم۱۶جلسه سه ترم نرفتم میکنه دیگه نیا کلاس من اینطوری به روانم خیانت میکنم انقدر اعصابمخورد میشه ولی نمراتم متوسطه تاحالا نیوفتادم بنظرتو معلممو عوض کنم فعلا که امتحاناتهخودش گفته میتونید نیاید تا اول تیر میتونم برم کلاس یا یه معلم جدید توی همون اموزشگاه؟؟؟ قبلا یسری جلوی همه چون تکلیف ننوشته بودم گفت تو عامل جبو نرفتن کلاسی و خیلی بد بود

میشه بیای تاپیک یکی مونده به آخرم🥺🥺🥺

کاربری دست ۴ نفره🎀✨( کاربر اول): خودم (صاحب اصلی کاربری) ۲۰ سالمه دانشجوی پزشکی ام و مجرد🦋 (کاربری دوم): ثمین(خواهرم) ۳۳ سالشه و متاهله و یه دختر تقریبا ۱۳ ساله داره. (کاربری سوم): الینا (رفیقم) یه دختر ۲۱ ساله که دوست هم دانشگاهیمه و یه پارتنر داره. (کاربری چهارم): مطهره(رفیقم) یه دختر ۲0 ساله مجرد🌟✨

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم