2789
عنوان

ترمیم بکارت

149 بازدید | 26 پست

سلام من مجردم و با نامزدم یبار رابطه داشتم و بکارتمو ازم گرفت فکر نمیکردم ازدواجمون بهم بخوره و منو ترک کرد رفت حالا میخوام ترمیم انجام بدم چون رسم مزخرف بکارت داشتنو داریم و میترسم از عواقبش از اینکه ممکنه ازدواج کنم و مشخص بشه و رد بخیه بمونه یا اصلا خونریزی بعد ازدواج نداشته باشم... اگر کسی اطلاعی داره لطفا کمک کنه قضاوت کردن یا تیکه انداختن فقط باعث میشه قلب و روح کسایی مثل من بشکنه این اتفاق توی ایران یه فاجعه بزرگ برای من و امثال منه لطفا بجای توهین کردن راهنمایی کنید ممنون از لطف و محبتتون❤🙏🏼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اسی خونریزی نداشتن یه چی طبیعیه. منم اولین بارم با شوهرم اصلا دریغ از یک قطره خون.

هیچی هیچی خون نیومد.

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

شاید اگه ترمیم کنی بدتر بشه و رد بخیه و اینا بیوفته اگر ارتباطتون فقط یکبار بوده زیاد نگران نباش

حتی شایدم دوباره خونریزی بده

اگرم نداد خونریزی ندادن هم یه چیز رایجه

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

مورد داشتیم دختره از رابطه با نامزدش حامله شد بعد بچه روسقط کردم از نامزدش بنا به دلایلی جدا شد پرده ترمیم کرده زندگی جدیدی شروع کرده سه تا بچه داره الان شوهرشم نفهمیده

اگ عقد رسمی بینتون بوده اینچیزا معمولا طبیعی لزومی به اثبات نداری

ولی اگ موضوع یچیز دیگ هست ترمیم موقع چک کردن پزشک وگرفتن گواهی معلوم میشه

. ڪوک⌚️ 'قَلبــــم' را به وقت 'طُ♡' تنظیــم کردم ...🌱♥️️ 

نمیدونم کی گفته پرده بکارت خونریزی داره اون خونریزی بخاطر اینکه اولین باره دخول داره انجام میشه بخاطر همین دیواره خونریزی میکنه بیشتر ادمام تو اولین بارشون خونریزی نمیکنن بکارتم چیزی نیست که بخوای بخاطرش خودتو سرزنش کنی نامزد بودید چیزی نشده نمیدونم چرا انقد ما رسوم مسخره ای داریم