2821
2789
عنوان

سنگ کلیه

23 بازدید | 11 پست

سلام

من چند روز پیش کلیم درد خفیفی داشت

تو آزمایش ادرارم هم خون بود

بعد نصف شب در حد نیم ساعت درد شدیدی داشتم که با تزریق مسکن آروم شدم

فرداش هم درد کم داشتم

یعنی دفع شده؟

الان گهگاهی تیر میکشه

هزینه سونو یکم برام سنگینه و چون درد شدید ندارم میگم ولش کن

ولی استرس دارم دوباره دردم شدید بشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من داشتم قبلا،زیادمایعات خوردم،قطره سنکل هم خوردم دفع شد

دردش غیرقابل تحمله

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
یعنی امکان داره چند روز بین دردها فاصله بیفته؟

بله. هر موقع حرکت کنه درد میگیره. باید بری ببینی اندازه اش چقدره. شاید تو حالب گیر کنه خدای نکرده و کلیه هیدرونفروز بشه. حتما پیگیری کن. جای دولتی برو هزینه اش کمتره. لطفا سرسری نگیر

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من

هندونه وخربزه خیلی خوبه

بزن گوگل نوشته چطوری استفاده کنی

من کلیپش رو دارم ولی اینجا نمیشه ارسال کرد

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

سنگ وقتی میخواد بیفته، درد ناک میشه

وقتی دردتمام شد یعنی داره دفع میشه

من ماه رمضان هر سال ی سنگم دفع میشه

چون وقتی روزه میگیری بخاطر

نخوردن آب، سنگ حجمش کم میشه

راحت تر حرکت میکنه

دفع میشه

دمنوش چای هسته خرما میخورم

کلیه ام روغن مالی میکنم، رو به پایین مالش میدم

با شال میبندم

جاش گرم باشه

کلیه بهتر کارمیکنه