2777
2789
عنوان

عمل بینی

292 بازدید | 16 پست

سلام .میشه راهنماییم‌کنید 

من ۲سال پسش بینیمو پیش ی دکتر معروف توشهرمون عمل کردم .بینیم استخونی بود.

بعد عمل متوجه شدم که نوک بینی به خاطر غضروفی که گزاشتن گرد وبزرگ شده .چندین باربه دکترم گفتم ولی هربار توجواب گفت که بعد ی مدت درست میشه ایاینکه گفت انتظار معجزه نداشته باش درحالی که قبلا نوک بینیم من اصلا این مدلی نبود .

الان بعد دوسال واقعا دارم از ظاهرش اذیت میشم .

بنظرتون دوباره پیش همون دکتر برم ؟

قرارنبود...

غضروف گذاشته؟

یاپروتز؟

برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واا عجب دکتری  اره برو پیش خودش

امضات مال شاهین نجفی بود نه؟

برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است

شاید تو حساس شدی بقیه هم همین نظرو دارن؟

ولی اگه واقعا اینجوی شده برو

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
والا دقیق نمیدونم .ولی اینو میدونم واسه لیفت بینیم  احتمالا غضروفی چیزی گزاشته چون حالت گرد شده ...

احتمتلن پروتزه ک اینجور شده

دکتر من از خود غضروف بینیم گذاشت

چون از این مسعله میترسیدم

کدوم شهری؟

منم الان چهارماه ونیم میشه تقریبا عمل کردم سرش انگاریکم گرده.طبیعیه یا نه؟البته یکم هنوز بیحسه انگار

تا یک سالو جا داده تا کمی کوچیکتر بشه نوکش 

ولی واسه من بعد دوسال هنوزم همونطوره ‌.

قرارنبود...

اول پیش خودش برو ببین چی میگه، بخاطر هزینه اش میگم ، جای دیگه بیشتر میشه ، ببین نظر خودش چیه چون ی بار عمل کرده واردتره، کاش زودتر میگفتی بهش تا غضروف هاتو دور نریزه، برا من دکترم نگه داشته بود و ب عمل مجدد نیاز پیدا کردم

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
شاید تو حساس شدی بقیه هم همین نظرو دارن؟ ولی اگه واقعا اینجوی شده برو

نه واقعا .اکثرا که قبلا منو ندیده بودم 

الان بعد عمل اصلا متوجه نمیشن بینیم عملیه مخصوصا ازروبه رو .

قرارنبود...
اول پیش خودش برو ببین چی میگه، بخاطر هزینه اش میگم ، جای دیگه بیشتر میشه ، ببین نظر خودش چیه چون ی ب ...

خب توهمون معاینه های اول چندین بار بهش گفتم 

ی بار گفت بعد چندماه نرمال میشه 

ی بار گفت انتظار معجزه نداشته باش 

یا اینکه بعد ی سال و نیم بهم کورتون تزریق کرد 

که البته میدونم بعد ی سال کورتون اثری نداره

قرارنبود...
خب توهمون معاینه های اول چندین بار بهش گفتم  ی بار گفت بعد چندماه نرمال میشه  ی بار گفت ...

کورتون برا ماه های اوله، ب منم زد فرقی احساس نکردم، البته من بینیم گوشتی بود

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕