2821
2789
عنوان

بیاین لطفا

27 بازدید | 11 پست

سلام خانوما من مدتیه کل بدنم میلرزه مثلا یهو پشت کمرم میلرزه بعد انگشتای پام بعد ران و این باد تو کل بدنم میپیچه نمیدونم شایدم از عصابمه.

شاید بگین خرافاتیم ولی حس میکنم یه چیزی تو وجودمه مدامم افسرده و بدبیاری دارم ی نفر که د...نویس بود گفت با سرکه و گلاب و نمک غسل کنم البته ب صورت برعکس باشه مراحل غسل و بعد چهار طرف خونم بریزم بنظرتون اتجام بدم مشکلی نداره چون گفت دعا دارم و هاله اطرافم تاریکه؟

عادی چیز خاصی نیست منم از این لرزشا دارم ی مدت از بین میرن

گوش ب حرف دعا نویس نده

واسه افسردگیتم فقط خودت میتونی ب خودت کمککنی

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما پیش هر دعا نویسی بری میگن اره طلسم داری دعا داری فلان....هیشکی نمیگه استرس و فشار اقتصادی هست ...یا نمیگه مشکل پزشکییه...میگه طلسم که یه پول تپل بگیره....شخصا اعتقادم از دعا نویس برگشته...فقط خدا....غسل باطل السحر قرآنی تو نت هست انجام بده....شایدم استرس و فشار عصبی یه

ینی اتفاق یا مشکل عصاب خوردیی نداشتی یا نداری در آرامشی؟ اگر نه بجای دعا نویس برو دکتر

عصاب خوردب که همه دارن ولی کلا ادم عصبی نیستم و با اتفاقات کنار میام ..دکترم رفتم ازمایش دادم قندو کبد چرب دارم ننیدونم ربط داره یا نه

[QUOTE=414612271]عادی چیز خاصی نیست منم از این لرزشا دارم ی مدت از بین میرن گوش ب حرف دعا نویس نده واسه افسردگیتم ...[/

سلام خواهشا بگین کجای کارم اشتباه

من یه دختر خیلی خوشگلم خواستگار خییلی دارم و شیطون و پرجنب و جوشم

ی خواستگار داشتم پسری خانواده دار با شخصیت قد ۱۸۵ خوشگل مهربون و خیلی عاشقم تو ی دیت ۳۰میل با کادو هزینه م کرد خیلی دست و دلباز که به علت اروم بودنش منفی دادم

خواستگار دوم پسری زبون باز و چرب زبون خانوادتا جوری که تو دیت جذبش شدم و گفتم بیان خواستگاری که چن روز قبلش یه کار خلافی کرد و گرفتنش چقد اولی میگفت این پسر مورد داره من باورم نشد فک کردم از حسادت اینم اینجور رفت

الان ی خواستگار جدید اومده داریم میریم جلو

ولی اولی ول کن نبود و نیس انگار واقعا دوسم داشت همه ش پیام و اینا و گریه که منم با بی احترامی و ...بلاکش کردم

نظرتون؟؟

[QUOTE=414612271]عادی چیز خاصی نیست منم از این لرزشا دارم ی مدت از بین میرن گوش ب حرف دعا نویس نده و ...

رو اولی بیشتر فکر میکردی

شغلش چی بود؟

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

عصاب خوردب که همه دارن ولی کلا ادم عصبی نیستم و با اتفاقات کنار میام ..دکترم رفتم ازمایش دادم قندو ک ...

همه دارن ولی خب بعضیا خیلی ب خودشون سخت میگیرن غصه میخورن و مشکل عصاب پیدا میکنن همچین چیزی منظورم بود شما اگه در این حد نیستی فقط برای همین لرزشا برو دکتر ببین دکتر چی میگه شاید از کمبود ویتامین اینا باشه