2777
2789
عنوان

لطفااا بیایید

45 بازدید | 4 پست

سلام خدمت همه خانمهای عزیز دختر من شانزده سالشه الان نزدیک دوساله تنبلی تخمدان داره تحت درمان دکتر زنان هستند و داروی های هورمونی و ضد بارداری بهشون میده مثل دزولست و سیبل و اسپرونولاکتون و یه دوره هم پروژسترون داد و الان حدود چهار دوره هست که سیبل رو مصرف میکنه و یه قرص تقویتی اوزیل هست که الان حدود سه دوره مصرف داره میکنه و الان بهتر شده پریودی هاش منظم شده قبلا تا دو ماه و نیم عقب می افتاد .. چند روز پیش به خاطر مشکل خون بردمش دکتر خون و دکتر ازم پرسید چه دارو هایی مصرف میکنه و بهش گفتم اینا رو مصرف میکنه دخترم و دکتر خیلی دعوام کرد و گفت چرا میبریش دکتر زنان و دو ماه و نیم مسئله نیست که پریودیش عقب بیافتد ..اگه حدود پنج ، شش ماه عقب افتاد اون موقع مسئله ای هست و گفت چرا تو این سن داره قرص های هورمونی و اینا رو میخوره و تاکید کرد که الان درمان دیگه نکنم و گفت درمان تنبلی تخمدان و اینا برای خانمی که ازدواج کرده و میخواد باردار بشه نه دختر شما..

لطفا راهنماییم کنید من واقعا سردرگمم چون دوباره دکتر بهش پروژسترون داده و باید شروع کنه . اما داروخانه گفت فقط یه دوره این قرص رو بهوره ولی دکتر یه دوره هم چند ماه پیش به دهترم داد و داخل گوگل هم زدم عوارص زیادی داره چون هورنون مصنوعی هست و نباید زیاد مصرف بشه . لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه . کسی این مشکل رو داشته چجوری خوب شده ؟

و اینکه دختر زنان خوب برای مشکل دخترم در اصفهان کسی رو میشناسید ؟؟

ممنون از همه شما

ببر یه دکتر زنان دیگه نشون بده پیش اون دکتر خون هم دیگه نرو. چون اینا دوتا تخصص متفاوتم که هیچ علمی از همدیگه ندارن. اونم اگه سواد داشت نمیگفت دارو نخوره میگفت ببرید یه همکار زنان دیگه نشون بدین.

تنبلی تخمدان با سونو مشخص میشه که حتما دختر شما شده نه با دوبار عقب انداختن پریود.

با من طوری رفتار کردند که انگار من قلب ندارم.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ببر یه دکتر زنان دیگه نشون بده پیش اون دکتر خون هم دیگه نرو. چون اینا دوتا تخصص متفاوتم که هیچ علمی ...

بله سونو هم انجام دادیم و ازمایش های هورمونی هم ازش گرفتن دو بار . و تنبلی تخمدان داره اما ماه پیش که رفتیم سونو داخل سونو فقط گفته بود احتمال داره تنبلی تخمدان باشه و نوشته بود تخمدان ها شکل طبیعی ندارند.

شما کسی رو میشناسید دکتر خوب ؟

واقعا اگ از نظر ظاهر و .... مشکل نداشت .نباید از این داروها بهش میدادی

منظورتان از ظاهر رو متوجه نشدم .

چون پربودی هاش عقب میافتاد و خودش هم خیلی اذیت میشد رفتیم دکتر ..آخه میگفتن اگه تنبلی تخمدان خوب نشه بعده ها باعث ناباروری میشه و...