سلام خدمت همه خانمهای عزیز دختر من شانزده سالشه الان نزدیک دوساله تنبلی تخمدان داره تحت درمان دکتر زنان هستند و داروی های هورمونی و ضد بارداری بهشون میده مثل دزولست و سیبل و اسپرونولاکتون و یه دوره هم پروژسترون داد و الان حدود چهار دوره هست که سیبل رو مصرف میکنه و یه قرص تقویتی اوزیل هست که الان حدود سه دوره مصرف داره میکنه و الان بهتر شده پریودی هاش منظم شده قبلا تا دو ماه و نیم عقب می افتاد .. چند روز پیش به خاطر مشکل خون بردمش دکتر خون و دکتر ازم پرسید چه دارو هایی مصرف میکنه و بهش گفتم اینا رو مصرف میکنه دخترم و دکتر خیلی دعوام کرد و گفت چرا میبریش دکتر زنان و دو ماه و نیم مسئله نیست که پریودیش عقب بیافتد ..اگه حدود پنج ، شش ماه عقب افتاد اون موقع مسئله ای هست و گفت چرا تو این سن داره قرص های هورمونی و اینا رو میخوره و تاکید کرد که الان درمان دیگه نکنم و گفت درمان تنبلی تخمدان و اینا برای خانمی که ازدواج کرده و میخواد باردار بشه نه دختر شما..
لطفا راهنماییم کنید من واقعا سردرگمم چون دوباره دکتر بهش پروژسترون داده و باید شروع کنه . اما داروخانه گفت فقط یه دوره این قرص رو بهوره ولی دکتر یه دوره هم چند ماه پیش به دهترم داد و داخل گوگل هم زدم عوارص زیادی داره چون هورنون مصنوعی هست و نباید زیاد مصرف بشه . لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه . کسی این مشکل رو داشته چجوری خوب شده ؟
و اینکه دختر زنان خوب برای مشکل دخترم در اصفهان کسی رو میشناسید ؟؟
ممنون از همه شما