2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرتون واسه ارشد  پیام نور یک شهر دور برم  یا غیر انتفاعی شهر خودم‌ اینم بگم شاغلم ۲ ...

غیرانتفاعی شهر خودت،چون خیلی گیر نمیدن بری کلاسارو،امتحاناشم خیلی راحتتره 

تیکر به وقت سزارین

غیرانتفاعی برین .هزینه هاش خب بالا هست ولی اینکه شاغلین خیلی خوبه خودتون می تونین هزینه ها رو بدین . امتحاناتشم وابسته به استاد هست ممکنه یه نفر یه جزوه بده ممکنه یه نفر یه کتاب هفتصد صفحه ای . هر کسی یه متد داره . 

البته من همسرم ارشد غیرانتفاعی گرفتن .خودم نیستم 

غیرانتفاعی برین .هزینه هاش خب بالا هست ولی اینکه شاغلین خیلی خوبه خودتون می تونین هزینه ها رو بدین . ...

چه قد خوب 

همسرتون شاغلن اعتبار داره اصلا مدرک غیر انتفاعی خیلی بده این همه درس بخونی هزینه کنی بعد بگن معتبر نیس 

پیام نور که میدونم معتبره به غیر انتفاعی شک دارم 

هزینه اش چه قد بود حدودا

چه قد خوب  همسرتون شاغلن اعتبار داره اصلا مدرک غیر انتفاعی خیلی بده این همه درس بخونی هزینه کن ...

والا از همسر من مدرکش معتبره چون دانشگاه غیرانتفاعی بود موسسه نیست . به درد کارش میخوره خودشم علاقه داشت بخاطر همین ادامه داد . هر ترم نزدیک دو تومن شد غیر از هزینه رفت و امد و کتاب اینا .ولی خب خداروشکر تموم شد .معدلشم خوب شد . ولی خب فکر نکنین غیر انتفاعی سخت نمی گیرن .من همسرم برای بعضی امتحاناتش برای هر درس دوتا دوتا کتاب خوندن .مقاله ترجمه کردن و..... 

بستگی به استاد داره .وگرنه درسم داشتن جزوه بود .فقط 

والا از همسر من مدرکش معتبره چون دانشگاه غیرانتفاعی بود موسسه نیست . به درد کارش میخوره خودشم علاقه ...

خیلی ممنون گلم خیلی کمک‌ کردین 

آره هزینه اش از آزاد کمتر می افته از پیام نور بیشتر 

ولی چون تو شهر خودمه ارزش داره ممنون بازم فدات

خیلی ممنون گلم خیلی کمک‌ کردین  آره هزینه اش از آزاد کمتر می افته از پیام نور بیشتر  ولی ...

خواهش می کنم عزیزم .بازم اگه در مورد مدرک شکی دارین از محل کارتون بپرسین . اصولا شاغلا درس میخونن برای ارتقا شغلی .موفق باشین .

خواهش می کنم عزیزم .بازم اگه در مورد مدرک شکی دارین از محل کارتون بپرسین . اصولا شاغلا درس میخونن بر ...

آره اتفاقا همین فکر کردم‌

شنبه از کار گزینی بپرسم خیالم راحت باشه