2821
2789
عنوان

ترس از مرگ

31 بازدید | 13 پست

سلام خانما اصلا قصد اینکه انرژی منفی به کسی وارد کنم رو ندارم

من دوسال پیش تو کلاس معلممون گفت کلمات انرژی دارن و هرچی بگید و تو ذهنتون بیارید واقعی میشن

چندتا مثال زد که فلانی میخواست تو اون سن بمیره و مرد

منم همونجا رفت تو ذهنم که نکنه ۱۸ سالگی بمیرم و این کم کم وارد ذهنم شد..

شماهم اینجوری شدید ؟ ۱۵ سالمه مرداد ماه میرم تو ۱۶

من شبیه لبی ام که هیچوقت دیالوگ مورد علاقه اش رو ادا نکرد.من شبیه تمام نشدنهام..تنها انگیزه ام رقص جوهر روی انبوهی از کاغذهاست جوهر قلم من تکه ای از روحم است چه کسی به دنبال دیدن روح هاست؟!

هیچیت نمیشه نترس😂

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

چیزیت نمیشه نگران نباش معلم مثال زده و خب اصل حرفشو من قبول دارم

همیشه میگفتم از سن ۱۸ بدم میاد وای نرسم ص۸ وای سخته و یه اتفاق بد برام افتاد ۱۸ که تموم شد اون اتفاقم تموم شد

و همیشه تو ذهنم بود ۲۰ خیلی سن خوبیه و خیلی دوسش داشتم از همین اولش دارم میبینم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ول کن بابا مگه کسی که مردهو از دنیا رفته اومده تعریف کرده از خوبیاش یا بدیاش؟؟ هروقتم که مردیم دیگه مردیم مگه تافته جدا بافته ایم.این یه امر طبیعیه ماهم مثل بقیه تو صف میریم هرکاری با جلوییا کردن ماهم همون حالتو میگیریم رومون انجام بدن.

چیزیت نمیشه نگران نباش معلم مثال زده و خب اصل حرفشو من قبول دارمهمیشه میگفتم از سن ۱۸ بدم میاد وای ن ...

:)

خب من چیکار کنم از ذهنم بیاد بیرون..اذیتم میکنه خیلی اذیتم میکنه و میترسم.

گریم گرفته همین الان

من شبیه لبی ام که هیچوقت دیالوگ مورد علاقه اش رو ادا نکرد.من شبیه تمام نشدنهام..تنها انگیزه ام رقص جوهر روی انبوهی از کاغذهاست جوهر قلم من تکه ای از روحم است چه کسی به دنبال دیدن روح هاست؟!

:)خب من چیکار کنم از ذهنم بیاد بیرون..اذیتم میکنه خیلی اذیتم میکنه و میترسم.گریم گرفته همین الان

منم سن تو بودم یه سال فاز گرفته بودم و یه حس خاص داشتم هر جا میرفتم فکر میکردم اخرین باره و قراره تا سال بعدش نباشم ولی هیچیم نشد فقط فاز نوجوونی بود

منم سن تو بودم یه سال فاز گرفته بودم و یه حس خاص داشتم هر جا میرفتم فکر میکردم اخرین باره و قراره تا ...

برام دعا کن لطفا..خیلی اذیتم

وسواس فکری گرفتی بهش فک نکنمنم همسن تو بودم ی کتاب خوندم ب اسم سیاحت غرب هر شب خواب. میدیدم ک میگفتن ...

چجوری کنار اومدید؟

چجوری کنار اومدید؟

خب اون مدت سخت گذشت بهم...سعی کردم دیگه سمت اون مباحث نرم کم کم از سرم افتاد

سعی نکن باهاش بجنگی چون بدتر میشه

بیخیال باش فقط

من الان میگم کاش اون سال مرده بودم🤣

خب اون مدت سخت گذشت بهم...سعی کردم دیگه سمت اون مباحث نرم کم کم از سرم افتادسعی نکن باهاش بجنگی چون ...

خدا نکنه این حرفو نزن..منم الان خیلی داره بهم بد میگذره

کاش شرایطشو داشتم برم مشاور دارویی چیزی بهم بده

خدا نکنه این حرفو نزن..منم الان خیلی داره بهم بد میگذره کاش شرایطشو داشتم برم مشاور دارویی چیزی بهم ...

تنها راهش اینه خودتو سرگرم کنی....باور کن یه مدت دیگه ب این فکر و خیالا میخندی