2777
2789
عنوان

مدیر ساختمان

14 بازدید | 7 پست

کلید پشت بام دست یکی دو تا واحده و مدیر ساختمان.هر موقعه هم که پشت بام کار داشته باشم به مدیر ساختمان میگم کلید رو بِده میگه دست فلان واحده.واسه یک کلید باید در چند تا واحد رو بزنم.چند ماه پیش هم یکی از واحد ها هم آتیش گرفت آتیش نشانی اومد گفت هم واحد ها باید کلید پشت بام رو داشته باشند.براشون درس عبرت نمیشه.

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

شعورک نباشه همین میشه بگو پشت بوم مگه چی داره ک نمیزارین بریم

میگه دزدی میشه همش بهانه ی الکی.دوست قدیمی مادرم چند تا کوچه پایین تره خونه ش میگه اینجا به همه واحد ها حتی مستاجرشون کلید ساختمان رو دادند بعد مدیر ساختمان ما اینجوریه.امروز میخواستم برم کولر رو راه اندازی کنم رفتم کلید رو ازش بگیرم گفت دست فلان واحده،الانم رفتم در اون واحد رو زدم میگه دست من نیست

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

میگه دزدی میشه همش بهانه ی الکی.دوست قدیمی مادرم چند تا کوچه پایین تره خونه ش میگه اینجا به همه واحد ...

شمامستاجرین ؟

بگو کاری نداره دوربین نصب کن قانونش اینه دوربین بزاری مردم کارزندگی دارن شایدبخام موکت بشورم یاپتو بشورم کجاپهن کنم اونم خونه های طهران ک اندازه کف دست جادارن

نه صابخونه ام.تو چند سالی که اینجام تا بحال ندیدم کسی فرش پهن کنه فقط یه بار دیدم خودش فرش هاش رو پهن کرده بود.من میدم قالیشویی ولی مثلاً ماهواره خراب بشه یا همین کولر بخوام تنظیم کنم همش باید دنبال کلید این واحد اون واحد باشم.بعد میگم کلید بدید از روش بسازم میگه دزدی میشه و بهانه های الکی

شمامستاجرین ؟بگو کاری نداره دوربین نصب کن قانونش اینه دوربین بزاری مردم کارزندگی دارن شایدبخام موکت ...

نصب دوربین اجبار قانونی نیست

موکت شستن تو ساختمون و پهن کردن لباس رو پشت بوم هم ممنوعه . مگر همه راضی باشن و انجام بدن

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نصب دوربین اجبار قانونی نیست موکت شستن تو ساختمون و پهن کردن لباس رو پشت بوم هم ممنوعه . مگر همه راض ...

پ بفرما زندگی همه طهرانیا بوکندمیگیرن یسریاک بالکن ندارن اگ دارن نه اب داره نه گاز چقد سخته واقعن

پ بفرما زندگی همه طهرانیا بوکندمیگیرن یسریاک بالکن ندارن اگ دارن نه اب داره نه گاز چقد سخته واقعن

چی بگم ...

قوانین ساختمون با ساختمون فرق داره

بعضیاشون آسون گیرترن

من مدیرساختمونم ولی خب انقدر سخت نمیگیرم

مثلا کلید اتاق آسانسور رو به هیچکس نمیدم . کلید پشت بوم رو هم همه دارن . اما اگر دزدی پیش بیاد مسئولیتش با من نیست و هیچ دخالتی نمیکنیم. سمت ماهواره و کولر خودمون دوربین داریم که شخصی هست

چون دو تا از واحدها مخالف بودن ، دوربین فقط برای خودمون زدیم . مشکلی هم براشون پیش بیاد با خودشونه

آب هم کنتورهامون جداس

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩