2777
2789
عنوان

کمکم کنید

67 بازدید | 9 پست

سلام من خیلی یک مده افسره شدم ۹ماهه ازدواج کردم و شوهرم کلا خیلی نسبت به همچی بی تفاوته دارم اذیت میشم طوری رفتار میکنه که انگار من توی خونش اضافه هستم باهام حرف نمیزنه کاری به کارم نداره اصلا واقعا خیلی داغون شدم همش دارم به طلاق فکر میکنم و میترسم طلاق بگیرم توی این جامعه بد از طرفی خانوادمم قبول نمیکنن

سلام گلم.خیلی ب پروپاش نپیچ.و نشون نده ناراحتی خیلییییی خوشتیپ بگرد جلو چشمش.عطرایی ک جذابه بزن.اصلا هم ب طلاق فک نکن.عواقبش خیلی بیشترو بدتر از بی محلی شوهره

جون مادرت لایک نکن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم.خیلی ب پروپاش نپیچ.و نشون نده ناراحتی خیلییییی خوشتیپ بگرد جلو چشمش.عطرایی ک جذابه بزن.اصلا ...

نمیدونم واقعا چیکار کنم انکار سر دو راهی گیر کردم چند شبه اصلا نخوابیدم دیونه شدم😢😢