2821
2789
عنوان

شک به همسر

116 بازدید | 15 پست

به همسرم اعتماد ندارم و بعضی کاراش باعث میشه خیلی بهش شک کنم

میبینی باهام بداخلاقه و حرف نمیزنه

ولی میره بیرون میاد خونه اخلاقش عوض میشه مهربون میشه

یکی از ظرفام تو خونه گم شده و هرچقدر هم میگردم پیداش نمیکنم

رو لباسش هم یدونه مو بود که واسه من نبود

از خودش هم پرسیدم این چیه گفت نمیدونم که

گوشیش هم با اثر انگشت من و خودش باز میشد الان اونو هم پاک کرده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من حالت رو میفهمم. ولی اینطوری فقط اعصابت خراب میشه. سعی کن مطمین بشی. اینها حتما دلیل خیانت نیست. شاید فشار عصبی روی همسرت بوده بداخلافی کرده بیرون رفته یه هوایی به سرش خورده بهتر شده. برای همه پیش میاد

چجوری

ی بار دنبالش برو بیرون یا مثلا ی بار ک کنارشی ب کسی ک بهش اعتماد داری و شوهرت شمارشو نداره مثلا دوست بگو پیام بده بهش ک عزیزم ابن شماره جدیدمه بعد تو کنارش باش بگو کیه اگ گف نمیدونم ک اوکیه اگ گف خواهرمو ننمه و ممد و ایناس دیگ مطمئن شو

اول از خودت بپرس اگر بهم ثابت بشه چیکار میکنم؟قطعی جدا میشم؟اگر اهل جدا شدن نیستی و فقط دعوا و بخث و ...

خیلی سخته. من تو همین شرایطم. اصلا نمیتونم جدا بشم پشتوانه مالی ندارم ولی دارم دیوونه میشم. نمیدونم چکار کنم. مطمین هستم ولی نمیتونم ثابت کنم. اگه یه جوری ثابت میشد خوب بود