2821
2789
عنوان

کادوی سر عقد

51 بازدید | 11 پست

سلام دوستان عقد داداشم نزدیکه

من یه خواهر و برادر دارم من سر عقد میخوام یه سکه ۳۰۰ سوتی بدم که تقریبا میشه ۶ میلیون

خواهر کوچیکم میگه من ۱۰ میلیون کادو میدم

من خجالت میکشم موقع عقد تقریبا دوبرابر من داره کادو میده

برادر شوهرم چند ماه دیگه عقدش هست شوهرم میگه نمی تونم کادو سنگین بدم هر چه قدر به داداش تو بدم به داداش خودم هم همون قدر بدیم

ما تازه خونه خریدیم و دستموم خالیه و کلی هم قرض داریم

نمی دونم چیکار کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین اطرافیانت چطورناین روز دیگه تکرار نمیشهبعدا خودت شماتت میکنی چرا کم کادو دادم اونموقع۵تومن هم د ...

باور میکنی سر همین موضوع عصابم خورده

شوهرم میگه کادوی داداشت و برادر من رو هم ۲۰ میلیون میشه براش سنگینه

خواهرم اولش گفت ماهم اندازه شما کادومیدیم ولی نظرشو عوض کرد

من هیچوقت توی زندگیم خودمو درگیر مقایسه با کارهای دیگران نکردم، همیشه هرچیزی که در توانم بوده چه کم چه زیاد رو با عشق و از ته دلم انجام دادم، آدم داشته باشه خیلی بیشتر از اینا هدیه میده. باید به شرایط خودتون هم نگاه بکنید

اره انشالله تا اون موقع دستمون باز تر میشه ولی الان خیلی خجالت میکشم

اگر واقعا نمیتونی خجالت نکش درک میکنه

مادرشوهر من همیشه شوهر من رو وادار میکنه کادو سنگین تر خواهرشوهر بده فامیل ها بعد فکر کن وضع اونها چندین برابر ما بهتره

الان موقعیت خوب نیست نمیتونی بیشتر بدی بعدش جبران میکنی خواهر برادرخودت حتما شرایطت رو میدونن