2821
2789
عنوان

زندگی بعد از 2020

98 بازدید | 16 پست

دوستان قبل اینکه چیزی بگم میخوام بگم من هیچوقت نگفتم ادم باسوادیم یا از بقیه بیشتر میفهمم و چیزیم که میگم ممکنه برای اقلیتی از مردم صدق نکنه.

اما من شدیدا حس میکنم زندگی بعد از سال ۲۰۲۰ نه فقط ایران بلکه کل جهان، هم سخت شده هم بی روح شده هم بی عدالت و ....

شاید یسریا بگن کرونا،اما من با احترام قبول ندارم، چون من از همون اول سال ۱۳۹۸ حالم یجوری بود.

یک عده میگن دنیا درواقع بعد ۲۰۱۲ آخرزمان شد یه عده هم میگن ۲۰۲۰ .

توی اینستاگرام هم کاربران ایرانی و غیر ایرانی موضوعی که من میگم رو بار ها به اشتراک گذاشتن و لایک وبازدیدای میلیونی داشته !!همین زندگی سرد بعد از ۲۰۲۰

درسته هر زمانی مشکلات خودشو داشت.

قبل ۲۰۲۰ هم ظلم و ناعدالتی و بیماری و...

اما بیشتر ادما از فقیر تا غنی قبل ۲۰۲۰ حالشون خیلی بهتر بود.کلی سریال و فیلم و اهنگ معروف مال قبل ۲۰۲۰ هست،زندگی بو داشت،صله رحم بیشتر بود،سریالای ایرانی مثل شمعدونی،لیسانسه ها...جام جهانی ایران بو داشت،مهاجرت بو داشت سفر بو داشت مردم بیشتر بهم رحم میکردن،نسلای قبل ۲۰۲۰ با کتاب داستان و بازیای تو کوچه بزرگ شده بودن نه با اینستا و تیک تاک، حیا بیشتر بود.

کلا کسایی که بخوان با واقعیت کنار بیان واقعا متوجهمیشن بعد ۲۰۲۰ زندگی حالت آخرزمانی پیدا کرده.بحثش طولانیه

اما کساییم که میگن بخاطر افزایش سنته یا بگن من زندگیم قبل ۲۰۲۰ خوب نبود

نمیگم نظرشون غلطه اما واقعا خیلیام بودن قبل ۲۰۲۰ عزیزی از دست دادن یا زندگی خوبی نداشتن اما برای ادما و شرایط معمولی اکثرا قبل ۲۰۲۰ زندگیشون رنگ و بو داشت

بچه و پیر هم نداره.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نظر من زندگی در حال حاضر تو کره ی زمین در حالت کلی تو بهترین شرایط خودشه😂😂

فقط ما تو جای بدش افتادیم

اینکه گناهان ما با گناهان بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونها بد.

دوستانی که میگن فقط برای ایران اینطوره

اره درسته اینجا سخت تره

ولی خب شما نگاه خواننده های خارجی معروف کنید یا خواننده های ایرانی لس انجلسی ، پس چرا اونا اهنگ شاد نمیخونن؟

بعدم اینکه من گفتم حتی خارجیا هم دربارش تو اینستا ریلز گذاشتن

باهات موافقم و همیشه میگم از یه جایی به بعد رنگ بو همه چیز از بین رفت قبلا تا سر کوچه میرفتی با حال خوب میرفتی الان مسافرت هم که میری زیاد حال نمیده و بیشتر خسته کننده هست

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

دوستانی که میگن فقط برای ایران اینطوره اره درسته اینجا سخت تره ولی خب شما نگاه خواننده های خارجی معر ...

توی این همه سال ن یه فیلم طنز درست و حسابی درست کردن ن یه اهنگ شاد دلم میخواد برگردم دهه 80 اون موقعه زندگی ها خیلی خوب بود

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

دوستانی که میگن فقط برای ایران اینطوره اره درسته اینجا سخت تره ولی خب شما نگاه خواننده های خارجی معر ...

نخوندن آهنگ شاد شد دلیل؟

خواننده ها آهنگ رو واسه خودشون نمی خونن واسه مخاطب می خونن

بعدشم سطح مشکلات فرق داره

اونا با یه چیزایی افسردگی می گیرن که ما حتی مشکل به حساب نمیاریمش

اینکه گناهان ما با گناهان بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونها بد.

نخوندن آهنگ شاد شد دلیل؟خواننده ها آهنگ رو واسه خودشون نمی خونن واسه مخاطب می خوننبعدشم سطح مشکلات ف ...

نه ببینید فکر کنم بعضی بیننده ها منظورمو اشتباه متوجه شدن

من نگفتم زندگی تو ایران راحته یا مشکلات نداریم اتفاقا تو کشورای پیشرفته بدون شک مشکلات کمتره و شاد ترن

اما من میگم جهان حالت آخرزمانی گرفته

الان یخ های قطبی داره اب میشه،خیانت نه تنها افرزایش بلکه به اسم دوست اجتماعی داره عادی میشه،ظلم و ستم توسط سیاستمدارا و مردم داره عادی میشه و بیشتر شده

الان جنیفر لوپز ، بیشتر اهنگا و فیلمای معروف و درست حسابی اکثرا مال قبل ۲۰۲۰ هستن.

من همنمیگم پیشرفت تکنولوژی یا درمان هایی که بعد از ۲۰۲۰ اومد خوب نیستن اره ما قبل ۲۰۲۰ موبایلای لمسیمون ۴۰ گیگ حافظه داشت الان ۲۵۶ گیگ.یا قبل ۲۰۲۰ پی دی اف خیلی مطرح نبود و ادما مجبور بودن کتاب بخرن

اناا نظر شخصی خودم اینه معایب زندگی بعد ۲۰۲۰ بیشتر بود تا فوایذ