2821
2789
عنوان

خواستگارها

59 بازدید | 8 پست

سلام خواهشا بگین کجای کارم اشتباه

من یه دختر خیلی خوشگلم خواستگار خییلی دارم و شیطون و پرجنب و جوشم

ی خواستگار داشتم پسری خانواده دار با شخصیت قد ۱۸۵ خوشگل مهربون و خیلی عاشقم تو ی دیت ۳۰میل با کادو هزینه م کرد خیلی دست و دلباز که به علت اروم بودنش منفی دادم

خواستگار دوم پسری زبون باز و چرب زبون خانوادتا جوری که تو دیت جذبش شدم و گفتم بیان خواستگاری که چن روز قبلش یه کار خلافی کرد و گرفتنش چقد اولی میگفت این پسر مورد داره من باورم نشد فک کردم از حسادت اینم اینجور رفت

الان ی خواستگار جدید اومده داریم میریم جلو

ولی اولی ول کن نبود و نیس انگار واقعا دوسم داشت همه ش پیام و اینا و گریه که منم با بی احترامی و ...بلاکش کردم

نظرتون؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب ما چه نظری بدیم؟ با چیزهایی که گفتی اولی آدم بوده که پشت پا زدی به بختت و ردش کردی و تمام... بلاکش هم کردی پس با خواستگارهای جدید تا کن

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"

اگه راسته ماجرایی که نوشتی

باید بگم یه پسر اروم باید دنبال یه دختر اروم مثل خودش بره نه دنبال یه دختر شیطون که اروم بودن رو بد میدونه

نمیتونم بگم خواستگار اولی رو که رد کردی اشتباه کردی چه بسا باهاش ازدواج میکردی و بعد به خاطر اروم بودنش به مشکل بر میخوردی باهاش

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۲_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن ۳_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

کاربر پدرام ۸۰ تموم شد تو ول نمیکنی بسه دیگه خسته شدیم

صادق هدايت در كتاب بوف كور میگويد:گاهی انسان، در تاريكى ذهن خود گم میشود،جايى كه مرز واقعيت و خيال از هم جدا نيست.تنهايى، آرام آرام به درون نفوذ میکند،و انسان را از جهان بيرون جدا میسازددر اين ميان، هيچكس نيست كه او را بفهمدحتى خود او. و شايد تلخترين حقيقت اين باشد: بعضى دردها را نمیتوان گفت فقط بايد در سكوت، با آنها زندگى كرد🌌

باشه ۳۰ تومن هزینه کرد مارو چی فرض کردی

صادق هدايت در كتاب بوف كور میگويد:گاهی انسان، در تاريكى ذهن خود گم میشود،جايى كه مرز واقعيت و خيال از هم جدا نيست.تنهايى، آرام آرام به درون نفوذ میکند،و انسان را از جهان بيرون جدا میسازددر اين ميان، هيچكس نيست كه او را بفهمدحتى خود او. و شايد تلخترين حقيقت اين باشد: بعضى دردها را نمیتوان گفت فقط بايد در سكوت، با آنها زندگى كرد🌌

خب ما چه نظری بدیم؟ با چیزهایی که گفتی اولی آدم بوده که پشت پا زدی به بختت و ردش کردی و تمام... بلاک ...

هنوز ول کن نیس اولی

چیزی نمیگه ولی شنیدم خیلی خیلی داغونه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز