2821
2789
عنوان

مرد وفادار

2011 بازدید | 49 پست

به نظر شما مرد هایی که هیچ چیزی از زنشون پنهون ندارن . مزاحمت های تلفنی اشون رو میگن به زنشون . خانومی کرم بریزه میان میگن یا بدون هیچ ترسی گوشیشون رو واسه چند ساعت بزارن خونه و برن  به نظر شما این جور مردها اهل خیانت هستن؟ به نظر خودم اولین نشونه خیانت پنهون کاری هست 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمیدونم فکر نکنم

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲

شوهرم من همه چیو برام تعریف میکنه حتی اکه‌ یه زن توخیابون چیزی بهش بگه میدونه ناراحت میشم ولی میگه گوشیشو همیشه دست منه براهرکاریم باهام مشورت داره حتی اگه کاربمن ربطی نداشته باشه منم با خودم میگم یعنی یه روزی شوهرم بهم خیانت میکنه

شوهرم یه همکار داره

میگه وقتی میاد سر کار یه گوشی و سیمکارت دیگه داره و همش با زنها و دخترهای مختلف در ارتباطه و گوشیشم وقتی میره خونه خاموش میکنه تو ماشینش قایم میکنه.😕

بیچاره زنش یه زن مظلوم و ساده ای هم داره

برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊