2821
2789

من مسئول حذف تاپیک نیستم لطفا تگ نکنید

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واقعا حذف یه تاپیک انقد التماس نداشت دیگه ادما کی میخوان همو درک کنن یا برای حال هم که ضرریم بهت نمی ...

من یکبار تاپیک شما رو پاک کردم...تکرار کردید شما قوانین سایت رو نادیده گرفتید و من سهمیه حذف دیگه ندارم لطفا بحث رو تموم کنید

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

من یکبار تاپیک شما رو پاک کردم...تکرار کردید شما قوانین سایت رو نادیده گرفتید و من سهمیه حذف دیگه ند ...

من نمیدونستم میخواستم حرف بزنم حالم خوب نبود کجا باید بریم حرف بزنیم دیگه که بعدش دوباره استرس نگیره مارو همع جارو باید بپام