2821
2789
عنوان

خروج رحم

62 بازدید | 12 پست

خارج کردن رحم مشکل ایجاد میکنه؟ من مادرم فیبروم داره دکتر گفته باید رحمت دربیاد

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂

ب مادرم گفتن رحمش باید تخلیه بشه! ولی مادرم گفت بزار بمونه تا یاعسه بشم بعد درمیارم

ولی متاستفانه منجر ب سرطان رحم شد!

اگر شرایطشو دارید هرچی زودتر اینکارو کنید ک کنسر نشه!

من متعهد و متعلق به قلب همسرمم پس توی آقا اگر بمن درخاست دوستی بدی! خیلی بی شرفی مرتیکه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب فقط فیبروم رو برداره

فیبرومش خیلی بزرگه..البته وقتی رفته بود دکتر یائسه نشده بود اونم گفت باید رحمت دربیاد

الان مدتی هست حدودا شش ماه پریود نمیشه

میگم شاید همین فقط فیبروم رو بردارن..

فیبرومش خیلی بزرگه..البته وقتی رفته بود دکتر یائسه نشده بود اونم گفت باید رحمت دربیادالان مدتی هست ح ...

بله یه دکتر برید که فقط فیبروم رو بردارن

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

ب مادرم گفتن رحمش باید تخلیه بشه! ولی مادرم گفت بزار بمونه تا یاعسه بشم بعد درمیارمولی متاستفانه منج ...

درسته... باهاش حرف میزنم این هفته میفرستمش دکتر..

خب فقط فیبروم رو برداره

در خیلی از موارد که پیشرفت میکنه و در بافت رحم تنیده میشه مجبورن رحم و حتی تخمدان ها رو خارج کنن وگرنه دکتر قطعا میدونه فقط فیبروم رو باید بردار و الکی رحم خارج نشه😃 برای خواهر من حتی به ۵ سانت از روده هم رسیده بود. مادرتون اگر یائسه شدن مشکلی براشون پیش نمیاد چون عوارضش مثل یائسگی هست و اگر لازم باشه دکتر بعد از عمل هورمون تراپی براشون شروع میکنه

در خیلی از موارد که پیشرفت میکنه و در بافت رحم تنیده میشه مجبورن رحم و حتی تخمدان ها رو خارج کنن وگر ...

خواهرتون چه کردن

خواهرتون چه کردن

تخلیه کردن و تیم جراح روده هم گفته بودن باید پنج سانت روده برداشته بشه و مصنوعی گذاشته بشه که خداروشکر روده پاکسازی شد و برداشته نشد. سرعت پیشرفت این بیماری خیلی سریع هست و اگر زود درمان نشه ممکنه به سرطان ختم بشه یا حتی به روده بزنه. خواهر من چون سنگ کلیه داشت دکترها فکر میکردن درد برای اون هست و دیر متوجه شدیم و تو دو سال انقدر شدید شد

تخلیه کردن و تیم جراح روده هم گفته بودن باید پنج سانت روده برداشته بشه و مصنوعی گذاشته بشه که خداروش ...

باز خداروشکر

بچه داشتن خواهرتون