2821
2789
عنوان

دلم گرفته😪

31 بازدید | 9 پست

چهار پنج ماه پیش یه خواستگار داشتم خیلی خوب بود سر یه سؤتفاهمی جواب رد دادیم،پسره رو چندبار بیرون دیدم فکر میکردم وقتی اینقدر نگاه میکنه دوباره برمیگرده،من بخاطر همین نگاهای خیره اش دلبسته اش شدم😪 ولی الان شنیدم انگار رفتن خواستگاری

حسابی حالم گرفته اس،جلو خانوادم بروز نمیدم مسخرش میکنم ک بدرد نمیخورد ولی از شدت ناراحتی معده درد گرفتم،یه بغض تو گلومه که داره خفه ام میکنه😓

میشه شما از خدا بخواییدحال دلمو خوب کنه😓

و کسی که آسمانها را بدون ستون برافراشت قادر است تمام بارهایی را که به قلب شما سنگینی میکند،از دوش شما بردارد💖خدا پناه اول و آخر همه امونه جای دیگه ای بری تا بی پناه نشی برنمیگردی،پس از همون اول برو پیش خودش🤗🦋❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حالا اون سو تفاهم چی بود که جواب رد دادی

در ضمن قسمت نبوده سخت نگیر

یکی بهم گفت رفتی بنزین برای رفتن به مشهد یا شمال .درجواب گفتم وقتی جنگل اتیش میگیره اون حیوانات هستن که فرار میکنن نه درختان .ما ریشه در خاک داریم

زمان همه چی درست میگه

یکی بهم گفت رفتی بنزین برای رفتن به مشهد یا شمال .درجواب گفتم وقتی جنگل اتیش میگیره اون حیوانات هستن که فرار میکنن نه درختان .ما ریشه در خاک داریم

چند روز بهش فکر نکنی خوب می شی. این عادیه که بخاطر نگاه کردن بهش وابسته شدی. تحقیقات علمی روی این قض ...

دقیقا من به همین امید بهش وابسته شدم😪 چون اون به قول خودش خیلیییی مذهبیه منم سر همین که مگه مذهبیا هم اینقدر نگاه میکنن به غیر ازاینکه خواستگار باشه برا خودم رویا میبافتم🤕

و کسی که آسمانها را بدون ستون برافراشت قادر است تمام بارهایی را که به قلب شما سنگینی میکند،از دوش شما بردارد💖خدا پناه اول و آخر همه امونه جای دیگه ای بری تا بی پناه نشی برنمیگردی،پس از همون اول برو پیش خودش🤗🦋❤️

انشالله خوب میشی. فقط کافیه چند روز تحمل کنی و بهش فکر نکنی.

ممنون عزیزم🌸

ان شالله