2777
2789
ایشون تو امریکا سوپ خفاش خوردن تو نمیدونم کجا صدف خوردن که خون پاچید به صورتشون تو ژاپنم سوپ جنین خو ...

سوپ جنین 😐😐😐😨😨😨 

چقدم مظلومانه میگه درمورد غذا 😔😐😐😐 

وقت خوابش گذشته 😂😂😂

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به به سوگول جون .قدم رنجه فرمودید تاپیک منو منور کردی عزیزم ❤

عزیز دلمی لطف داری گلکم❤ من گزارش نزدما عکسو ورداشتم یه وقت ناراحت نشی شوخی بود چون اصلا تاپیکی که میگی تعطیل شدو ندیدم 

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
نه والا از بچگیم ارزوم بوده جنین بخورم سعادت نشد  الان عقده ای شدم 😐😐😐😐

جنین ندیده ای مگه .. مردم با جنین خوردن خوشبختن چیکار داری

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

خدایی اگر راست میگی که خودت میدونی و خدای خودت ولی اگر خالی بندیه حداقل یه چیزی بگید آدم حالش بد نشه جنین و خفاش!!!!!!!؟🤢

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
زامبی ندیده بودیم تو سایت که دیدیم😆😆😆

باز میگن ادمخوارها افسانن .. من زودتر جیم بزنم تا جنینم چشمشو نگرفته😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

توتاپیک قبلیت داشتم جواب کلاریسا رو میدادم ک به من گفت باهوش صدفو ک نمیپزن ک ترکید

حالا ک ترکید جوابشو اینجا میدم

کلاریسا 

باهوش ک شمایی گلم محض اطلاعت باید بگم اتفاقا 90 درصد موارد صدف رو میپزن به خاطراینکه خام خوردنش ممکنه مسمومیت و حتی مرگ بیاره