2821
2789
عنوان

بیاین لطفا

12 بازدید | 4 پست

مادرم الان9 ماه فوت کرده هنوز سالگردش در نیومده عموم مخواد عقد کنه انتظار دارن لباس سیاهمو در بیارم و برم محضر باهاشون جای من بودید خدا وکیلی چکار میکردین میرفتین؟

بستگی به عرف فامیل و محل داره

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

اولا خدا مادرتون رارحمت کنه و روحشون شاد باش . نمیدونم شما از کدوم استان و از کدوم قوم هستید . ولی در کل بعد از مراسم چهلم لباس مشکی را در مییارن . بماند که عم از دست دادن عزیزان شاید تا عمر روی دل آدم سنگینی کنه .ولی یه چیزی میگم امیدوارم ازم ناراحت نشید . من هم حدود ۱۳ سال پیش پدرم را از دست دادم . هنوز برای تازگی داره غم از دست دادن پدر . ولی به یه چیزی اعتقاد دارم . زندگی به تولد ها و فوت کردن ها هنوز ادامه داره . پس باید در تموم شرایط عزیزان دیگه ای که داریم همراهیشون کنیم .

چه صادی و چه غم

به هر حال عزیزان دیگه ای که در قید حیات هستند ما را در غم از دست دادن عزیزانمون همراهی کردند.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اولا خدا مادرتون رارحمت کنه و روحشون شاد باش . نمیدونم شما از کدوم استان و از کدوم قوم هستید . ولی د ...

ما استان خوزستان هستیم عزیزم ما هم مردممون حرف در میارم بعدم از نظر فامیلامون اگه بلا نسبت میفهمیدن میزاشتن بعد سالگرد

اولا خدا مادرتون رارحمت کنه و روحشون شاد باش . نمیدونم شما از کدوم استان و از کدوم قوم هستید . ولی د ...

پدر شما خدا بیامرزش روحشون شاد

ولا چه بگم تنها کسی که لباس سیاه پوشید منو خالم بودیم😔😔😔🖤