2777
2789
عنوان

بیاین لطفا

50 بازدید | 21 پست

مادرم الان9 ماه فوت کرده هنوز سالگردش در نیومده عموم مخواد عقد کنه انتظار دارن لباس سیاهمو در بیارم و برم محضر باهاشون جای من بودید خدا وکیلی چکار میکردین میرفتین؟

بستگی به عرف فامیل و محل داره

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

اولا خدا مادرتون رارحمت کنه و روحشون شاد باش . نمیدونم شما از کدوم استان و از کدوم قوم هستید . ولی در کل بعد از مراسم چهلم لباس مشکی را در مییارن . بماند که عم از دست دادن عزیزان شاید تا عمر روی دل آدم سنگینی کنه .ولی یه چیزی میگم امیدوارم ازم ناراحت نشید . من هم حدود ۱۳ سال پیش پدرم را از دست دادم . هنوز برای تازگی داره غم از دست دادن پدر . ولی به یه چیزی اعتقاد دارم . زندگی به تولد ها و فوت کردن ها هنوز ادامه داره . پس باید در تموم شرایط عزیزان دیگه ای که داریم همراهیشون کنیم .

چه صادی و چه غم

به هر حال عزیزان دیگه ای که در قید حیات هستند ما را در غم از دست دادن عزیزانمون همراهی کردند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولا خدا مادرتون رارحمت کنه و روحشون شاد باش . نمیدونم شما از کدوم استان و از کدوم قوم هستید . ولی د ...

ما استان خوزستان هستیم عزیزم ما هم مردممون حرف در میارم بعدم از نظر فامیلامون اگه بلا نسبت میفهمیدن میزاشتن بعد سالگرد

اولا خدا مادرتون رارحمت کنه و روحشون شاد باش . نمیدونم شما از کدوم استان و از کدوم قوم هستید . ولی د ...

پدر شما خدا بیامرزش روحشون شاد

ولا چه بگم تنها کسی که لباس سیاه پوشید منو خالم بودیم😔😔😔🖤

ما استان خوزستان هستیم عزیزم ما هم مردممون حرف در میارم بعدم از نظر فامیلامون اگه بلا نسبت میفهمیدن ...

همین . اهالی استان خوزستان یه سری قاعده ای دارن برای مراسماتشون . به خصوص در مراسم هایی که برای فوت عزیزانشون دارن . البته هر استانی یه سری قاعده هایی داره .

من نمیخوام و اجازه هم ندارم که بگم عقیده های هر استان درست یا غلط هست . ولی در کل خوب هست که فامیلهای آدم، با توجه به عقیده های همشهری و فامیلهاشون ، هر کاری را انجام بدن .

ولی یه چیزی را میدونم، ببینید شما فامیل درجه یک مادرتون حساب میشید . یعنی قبل از اینکه دایی ها و خاله های شما چه تصمیمی برای مراسمات مادرتون بخوان بگیرن ، اول تصمیمات شما و خواهر و برادرهای دیگه شما مهم و تاثیر گذار هست .

پس سعی کنید که با فکر درست باعث پایان دادن به دیدگاه اشتباه و خارج از حد اطرافیان باشید.

پدر شما خدا بیامرزش روحشون شادولا چه بگم تنها کسی که لباس سیاه پوشید منو خالم بودیم😔😔😔🖤

منظورتون از اینکه گفتید ، تنها کسی که لباس سیاه پوشید ، چیه؟

یعنی تا قبل از اینکه مراسم چهلم برسه ، فقط شما و خاله شما لباس سیاه تنتون بود ؟

یا منظورتون اینه که بعد از مراسم چهلم، ( که خود صاحب عزا و فامیلهای نزدیک هم با اجازه صاحب عزا لباس مشکی را در مییارن ) ، فقط شما و خاله شما هنوز هم لباس مشکی تنتون هست ؟

منظورتون از اینکه گفتید ، تنها کسی که لباس سیاه پوشید ، چیه؟یعنی تا قبل از اینکه مراسم چهلم برسه ، ف ...

بعد از چهلم همه لباس سیاه از تنشون در اوردن تنها کسی که

موند منو خالم موندیم الان نزدیک سال منظورتون اینکه ما رسم داریم برای کسی که میبره تا سالگرد لباس سیاه میپوشیم

ما استان خوزستان هستیم عزیزم ما هم مردممون حرف در میارم بعدم از نظر فامیلامون اگه بلا نسبت میفهمیدن ...

خدا مادرتو بیامرزه

یه لباس سرمه ای بپوش عزیزم

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

خدابیامرزه مادرتو🖤ببین دلت چی میگه دوست نداری نرو ولی خب چهلم بعدش مشکی در میارن ولی اگه برات سخته ...

ولا مادرم لباس سیاه دوست نداشت اصلا ولی چون دلم راضی نمیشه و اینکه بخاطر مادرم اصلا نمتونم لباس سیاهمو در بیارم