2821
2789
عنوان

دو راه دارم

46 بازدید | 10 پست

یا با شوهرم بمونم و زندگی رو بسازم که خیلی حرصم داره و لج میکنه حتماً چون سع ماه بعد عقد مهریه گذاشتم اجرا و خواستم جدا شم همش هم رفتم باهاش بیرون دوباره قهر کردم خودش منو کشوند دادگاه گفت نمیخوام کار کنه خودم خرجشو میدم بیاد زندگی کنه فقط

یا جدا بشم و برم تو کار پیشرفت و موفقیت

دلم میخواد با شوهرم باشم ولی خیلی گند زدم

بمون جبران کن

آدمی به مرور آرام می گیرد،بزرگ می شود،بالغ می شود و پای اشتباهاتش می ایستد،آنها را به گردن دیگران نمی اندازد و دنبال مقصر نمی گردد.گذشته اش را قبول می کند،نادیده اش نمی گیرد و اجازه می دهد هر چیزیکه بوده در همان گذشته بماند.آدمی از یک جایی به بعد می فهمدکه از حالا باید آینده اش را از نو بسازداما به نوعی دیگر می فهمد که زندگی یک موهبت است،یک غنیمت است، یک نعمت است ونباید آنرا فدای آدم های بی مقدار کرد.

چرا سه ماه بعد عقد مهریه اجرا گزاشتی؟؟؟

کارت درست نبوده وقتی دلت پیششه

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تکلیف خودتون چی هست؟

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

من دلم میخواد زندگی کنم ولی شوهرم خسیسه دهن بین و دم دمی مزاج یه زن میخواد که جمعش کنه عرضه نداره

شوهر بشو نیست پس ،مهریه خالی اقدام داشتین؟

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

یعنی چی جدا شم برم تو کار پیشرفت و موفقیت؟ اول اینکه کی گفته لزوما کارت عالی پیش خواهد رفت؟ اگه کار آزاده واقعا خیلی ریسکیه و شاید بعد مدتی خودت خسته بشی.

دوم اینکه مگه ازدواج منافات داره با شغل و پیشرفت شخصی؟ بنظرم یه مشاوره برو، و از اول رابطه و شغلت رو باهم بساز. با شوهرت نجنگ، نزدیکترین شخص بهت الان ایشونه.