2821
2789
عنوان

بارداری

46 بازدید | 7 پست

سلام

۳۵ سالمه یه دختر ۵ ساله دارم و ۸ ماهه باردارم

خیلی ناراحتم از اول بارداریم تا حالا شوهرم حتی یه بار دست به شکمم نزده حای یه بار یاهام دکتر نیومده حتی تو زمان جنگ هم تنها میرفتم

من چون مریضی زمینه ای داشتم دوست داشتم بچه دار بشم اون اصرار کرد نه باید بمونه خداروشکر که موند خدا بهم یه دخار داده دوباره ولی مریضیم باعث شده چشمم خیلی کم بینا بشه ولی حتی یه بارم ازم نپرسیده خوبی بهتری هیچی

خیلی ناراحتم خیلی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حق داری. خیلیییی حق داری.ولی همین گله ها رو در آرامش به خودشم بکن. بهش بگو ازش دلخوری

اهمیتی نداره براش

ما رستوران داریم تو تهران منم میرم مغازه اون فقط من واسه کارم میخواد

اهمیتی نداره براشما رستوران داریم تو تهران منم میرم مغازه اون فقط من واسه کارم میخواد

دوستت داره؟ ببین الان دیگه دوتا بچه داری به این چیزا فک نکن روانت بهم میریزه.

مردا وقتی مشغله کاری دارن این چیزا که مد نظر ماست رو فراموش میکنن.

سعی کن با محبت بیشتر به سمت خودت کشونیش. الانم دوتا بچه داری حیفه باداین فکرا زندگیتد خراب کنی اکثر مردا همینن عزیزم

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
دوستت داره؟ ببین الان دیگه دوتا بچه داری به این چیزا فک نکن روانت بهم میریزه.مردا وقتی مشغله کاری دا ...

خیلی سعی کردم نشد اصلا نمیدونم چش شده مثلا میرم پیشش بغلش میشینم به یه بهونه ای میره این که خوبه حرفم نمیتونم باهاش بزنم حرف فقط در مورد کار هر چیز دیگه ای بگم تو اولین فرصت بهم میگه این حرق چی یود زدی به من چه ربطی داشت و اینه اونه

من زن ضعیفی نیستم درس خوندم مدیر مغازه ام ولی اصلا خیلی خسته شدم