2821
2789
عنوان

لاغری😞

50 بازدید | 11 پست

چیکار کنم لاغر بشم؟

خیلی دوس دارم لاغر بشم رژیم بہ ھیچ وجہ نمیشہ فقط باورزش میشہ؟

البتہ خودم ۱۰ کیلو فقط باورزش کم کردم ولی دیگہ ورزس نکردم ۷ کیلوش برگشت😐

فستینگ بگیر ۱۶ ساعته.و اینکه قند و چیزای شیرین رو حذف کن بجاش اگر خواستی بخوری شیرینی های طبیعی بخور

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش در کنارش رژیم جوابگو هستشما بری ورزش بکنی چربی سوزی کنی ازونطرف رعایت غذایی نکنی باز همون چربی ...

یعنی ورزش خالی جواب نمیدھمون موقع جای کم کردن اضافہ میشہ یا بعدا قطع کنم ورزشو

ببین شما باید حتما ی روتین رژیمی داشته باشی تا بتونی وزن کم کنی و ورزشم اگه داشته باشه عالیه ولی ورزش خودش ب تنهایی کافی نیست در کنار ورزش خوردن پروتیین کافی و حذف قند عالیه

در طول روز هر دفعه ک گشنه شدی اول اب بخور ی نیم ساعت زمان بده اگه باز گشنه بودی ی واحد میوه اونم طوری در نظر بگیر ک میوه اندازش مثل سیب باشه

رعایت همین نکات ساده حتی اگه ورزشم انچنان نداشته باشی لاغرت میکنه

یعنی ورزش خالی جواب نمیدھمون موقع جای کم کردن اضافہ میشہ یا بعدا قطع کنم ورزشو

عزیزم تاثیر داره ولی نه اونجوری که فکرشو کنی

اگر ورزش کنی رژیم نگیری نتیجه ی کمی میبینی

و اگر ورزش کنی رژیم بگیری نتیجه خوبی میبینی

هر جفتش زمانی که ورزش رو ول کنی دوباره میشی مثل قبل

و بدون منظور از رژیم اون رژیم سخت که فکر کنی توش هیچی نباید بخوری نیست

ذره ذره مصرف قند و .. رو کمتر میکنی

قطع نمیکنیا

فقط کمتر میکنی

اگر تصمیم گرفتی رژیم بگیری لطفا سرخود اینکارو نکن

برو پیش متخصص تغذیه با توجه به وضعیت بدنت و سطح ویتامین های بدنت و .. بهت رژیم بده

اگر سرخود رژیم بگیری یهو سیستم ایمنیت میاد پایین اونوقت یه سرماخوردگی ساده دور از جون باعث چیزای خطرناک میشه