2821
2789
عنوان

کمک کنید

76 بازدید | 12 پست

سلام به همه. حقیقت پارسال یک آقایی باهام ازدواج کرد. مهریه ام رو باهم طی کردیم 5 سکه باشه. اما ایشون برگشت گفت یک سکه. منو باردار کرد. منم متاسفانه کور و کر بودم

الانم گیر داده ک ضامنم شو

نمیدونم چکار کنم. ایشون بیکاره. همشم میگ من شوهرتم ضامن من نشی ضامن کی میخوای بشی.

کلا نسبت ب این ازدواج دلسرد شدم.

ایشون به شدت زبون بازه و اغفال می کنه. منو

پدرم میگ قید خودش و بچشو بزن.

حقیقت بی پوله. چون مهریه ام کمه میترسم کارای مالی انجام بدم براش. کمکم کنید.

درضمن این ازدواج دوممه.. با اینکه میدونم اشتباهه ادامه دادن ولی ب خاطر بچه و ازدواج دوم دست و پام شل میشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گفته اگ ضامن نمیشی پس طلاق... الانم برا همون خونه بابامم

خب پس!

چ ضامن بشی، چ نشی طلاقه!

ضامنش بشی هم ولت میکنه و قسطاشو نمیده.

برای نفقه شکایت کن ک برات عدم تمکین نزنه.

خونه داره؟!

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

بچمه... ولی شوهرم خیلی شرط و شروط میذاره... اذیتم می کنه... پشتوانه ندارم تو اون زندگی.

دیگه این تصمیمی هست که شما خودت باید بگیری لاقل مشاوره برو مشورت کن با متخصص تا تصمیم بهتری بگیری

گفته اگ ضامن نمیشی پس طلاق... الانم برا همون خونه بابامم

ضامنش نشو به هیچ وجه از طلاقم نترس نقطه ضعفت رو میدونه دست میزاره رو طلاق و بچه /// جدا شی میتونی برا بچت مادری کنی اما بیفتی زندان دور از جون بچت هم مادر بالاسرش نیس هم پدر درست حسابی نداره الانم تا بابات بالا سرته بزار تکلیفتو روشن کنه

ضامنش نشو به هیچ وجه از طلاقم نترس نقطه ضعفت رو میدونه دست میزاره رو طلاق و بچه /// جدا شی میتونی بر ...

یعنی دوباره طلاق بگیرم؟؟؟؟ سخت میشه برام

بچه رو برده خونه برادرش... اونها راش میبرن

فکرم درگیره.

خب پس!چ ضامن بشی، چ نشی طلاقه!ضامنش بشی هم ولت میکنه و قسطاشو نمیده.برای نفقه شکایت کن ک برات عدم تم ...

کاری نکرده.... گفته کاری نکن کاری نمیکنم... منم بلاتکلیف خونه پدرمم... بچه هم خونه داداششه

یعنی دوباره طلاق بگیرم؟؟؟؟ سخت میشه برام بچه رو برده خونه برادرش... اونها راش میبرن فکرم درگیره.

طلاق نگیر ولی ضمانتم نکن جالا ک برادر داره برادراش ضمانت بدن در کل یه فکر اساسی بکن با مشاور و وکیل مشورت کن

میخوای ضمانت بدی؟؟؟