2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یکی اینا که چن صد میلیون درآمدشونه، بعد ناراحتن که میوه نمیتونن بخرن یا چایی و شکلات نمیتونن بخرن. یا ۱۰۰ تومن حقوق میگیرن و میگن به خرج شون نمیرسه

دوم اینا که خودشون و شوهرشون سر کار نمیرن و از بی پولی مینالن

سوم اینا که شوهرشون کتک میزنه و خیانت میکنه و.... ولی باز طلاق نمیگیرن و میگن پشتوانه نداریم.

راستش فکر میکنم ۹۰ درصدشون فیکن

یکی اینا که چن صد میلیون درآمدشونه، بعد ناراحتن که میوه نمیتونن بخرن یا چایی و شکلات نمیتونن بخرن. ی ...

مورد سوم که گفتین جالب ترش اینه که بعضیا تازه بچه سوم یا چهارم هم میخوان بیارن که شاید شوهرشون ادم شد 😄

آرزو به دل موندم یکبارم شده خدا تو ذوقم نزنه ....

مورد سوم که گفتین جالب ترش اینه که بعضیا تازه بچه سوم یا چهارم هم میخوان بیارن که شاید شوهرشون ادم ش ...

هنوز عتیقه اینجوری ندیدم.

ولی زیاد دیدم میخوان سقط کنن بچه شون رو 😐 و میگن شوهره بچه شون رو نمیخواد ولی اینا هنوز نمیخوان جدا شن. یکی دیروز میگفت شوهرش خانواده رو تهدید به قتل میکنه ، زنه ، نوزادش رو گذاشته پیش یه قاتل و فرار کرده 😂😂😂😂😂

صحنه حوادث روزنامه هم این داستانارو نداره

هنوز عتیقه اینجوری ندیدم. ولی زیاد دیدم میخوان سقط کنن بچه شون رو 😐 و میگن شوهره بچه شون رو نمیخواد ...

نه من خیلی تو سایت دیدم که تاپیک میزنن شوهرمون فلان مشکل داره بچه دوم یا سوم بیاریم بلکه اخلاقش درست شه . 😅

آرزو به دل موندم یکبارم شده خدا تو ذوقم نزنه ....

نه من خیلی تو سایت دیدم که تاپیک میزنن شوهرمون فلان مشکل داره بچه دوم یا سوم بیاریم بلکه اخلاقش درست ...

😂😂😂 والا فک نمیکنم الان زنی این نگاهو داشته باشه ولی اگه هس که خیلی فاجعه اس