2821
2789
من تازه وکالت قبول شذم دارم برا ارشد خصوصی میخونم بپرس سوالتو

بسلامتی موفق باشین ایشالا

شرط محدودیت سنی چیه جدیدا همش میگن ۲۵ سال هست؟

ینی تا قبل ۲۵ نمیشه ازمون داد؟یا میشه مثلا ۲۳ سالگی ازمون داد ۲ سال هم کارآموزی واسه پروانه ۲۵ سال شیم؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بسلامتی موفق باشین ایشالاشرط محدودیت سنی چیه جدیدا همش میگن ۲۵ سال هست؟ینی تا قبل ۲۵ نمیشه ازمون داد ...

من مرکز وکلا ازمون دادم ...شنیدم برای کانون محدودیت رو برداشتن ...ولی الان نمیدونم دوباره این محدودیت باشه یا نه ....

کاراموزی مرکز ۱۸ماه ..کانون ۱۵ ماه

کاراموزی کانون وکلا زودتر از مرکز شروع میشه

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

من مرکز وکلا ازمون دادم ...شنیدم برای کانون محدودیت رو برداشتن ...ولی الان نمیدونم دوباره این محدودی ...

در کل منظورم اینه محدودیت اگر باشه هم برای پروانه است؟ ۲۳ میشه ازمون داد؟

در کل منظورم اینه محدودیت اگر باشه هم برای پروانه است؟ ۲۳ میشه ازمون داد؟

نه اون محدودیت برای شرکت در ازمون هست

با ۲۳ مرکز میشه ازمون داد حتی ۲۲ هم میشه ...کانون رو سرچ کن ببین میشه یا نه

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

نه اون محدودیت برای شرکت در ازمون هست با ۲۳ مرکز میشه ازمون داد حتی ۲۲ هم میشه ...کانون رو سرچ کن بب ...

والا همه جا نوشتن ۲۵ برای وکلا

مشکل منم همینه که کارشناسی تموم شد میتونم ازمون رو بدم بعد اگر قبول شم حالا کارآموزی اینا یا با این محدودیت ۲ ۳ سال بعد از کارشناسی تازه ازمون میشه داد؟اینحوری خیلی بد میشه ینی ۲۷ ۲۸ سالگی تازه میشه پروانه گرفت

والا همه جا نوشتن ۲۵ برای وکلامشکل منم همینه که کارشناسی تموم شد میتونم ازمون رو بدم بعد اگر قبول شم ...

نه خیلیلارو دیدم مرکز ۲۲سالگی ازمون دادن و ترم ۷ بودن و هنوز مدرک لیسانسم نگرفته بودن مهم اینه تا زمان ثبت نام مصاحبه مدرک کارشناسی ذر دسترس باشه

در حال حاضر برای مرکز وکلا محدوده سنی برای شرکت وجود نداره یعنی ۲۲ میتونی شرکت کنی

ولی برای کانون وکلارو از ایین نامه جدیدیش اطلاعی ندارم

نه خیلیلارو دیدم مرکز ۲۲سالگی ازمون دادن و ترم ۷ بودن و هنوز مدرک لیسانسم نگرفته بودن مهم اینه تا زم ...

ببخشیدا اذیتتون میکنم

از وقتی خبر رو شنیدم حالم خیلی گرفته شده

این متن رو از سایت هیوا برداشتم ببینین

شرایط سنی آزمون وکالت ۱۴۰۵ می باشد که شرط سن لازم برای آزمون وکالت قوه قضاییه 1405 حداقل 24 و حداکثر 65 سال در زمان صدور پروانه وکالت و برای ازمون وکالت دادگستری حداقل 25 و حداکثر 40 در تهران و 50 در سایر حوزه ها هنگام ثبت نام آزمون تعیین شده است.

این الان همون حرف شماست؟ازمون اول رو همون ۲۲ اینا میتونم بدم برای پروانه باید ۲۵ بشم؟؟؟

ببخشیدا اذیتتون میکنم از وقتی خبر رو شنیدم حالم خیلی گرفته شدهاین متن رو از سایت هیوا برداشتم ببینین ...

مرکز وکلا ۲۲ سالگی میتونی که لیسانس گرفتی بری ازمون بدی موقع پروانه وکالت که کاراموزیت تموم میشه باید ۲۴ سالت باشه

ولی برای ازمونوکالت کانون باید ۲۵سالت باشه یعنی حتی برا ازمون دادنشم بایذ حداقل ۲۵باشی