2777
2789

خسته نباشی عزیزم ان شاءالله نتیجه زحماتت رو به بهترین وجه ببینی حتما استراحت رو توی برنامه ات بذار و اینکه خوابت رو هم درست کن که کارایی ذهنت بره بالا با خداوند صحبت کن از خدا و اهل بیت علیهم السلام کمک بخواه اگه میتونی با یکی که دوستش داری حرف بزن و وقت بگذرون

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ 🩷خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش🤲 الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 💚.یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)💙🩵❤️🩷

اگ وضع منو بدونی و ماجراهامو بشنوی بازم ادامه میدی

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده سیاهه... منو تو یه عمره دوتا خط صافیم، شده عادت ماکه رویا ببافیم، بشینیموعشقو به بازی بگیریم، واسه زندگی کردنامون بمیریم... چه تلخه تو تنهایی شرمنده میشیم ،ماهاقهرمانیمو بازنده میشیم،مثل عصر پاییزی رنگ و رومون ، واسه خیلیا خاطرست آرزومون...!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com