2821
2789
عنوان

یازدهم

77 بازدید | 9 پست

سلام خانوما من یازدهم تجربیم

این سالا همیشه درسام و نمراتم خوب بود ولی امسال نه و الان حتی چند ماهه درس خوندنم افتضاحه و میدونم مشکلم چیه مثلا چنتاش میشه کمبود اعتماد بنفس افسردگی شدید کمالگرایی شدید نشخوار فکری و اینا فقط چنتاشه و یکی از دلایلش هم اینه که ایمقد سال های طولانی برای چیزای الکی به خودم فشار آوردم که دیکه نه بدنم و نه ذهنم امسال نکشوند

معدل نوبت اولم 19.5 شد ولی خودم میدونم نسبت به سطح امتحانا باید بیشتر میبود و از طرفی تازه به خودم اومدم و دارم جاهای مختلف میگردم برای کتابای روانشناسی و راهکار که حالم خوب شه چون خانواده اجازه روانشناس رفتن نمیدن 😮💨

جدای از اینا وسط همه چی یه دفعه یه جمله میگن و رد میشن و همون حرفشون نابودم میکنه

فعلا سعی کردم خیلی چیزای تو دلمو بگم و با حرفاشون مقابله کنم ولی خیلی سخته

از طرفی همه میگن وای تو چرا درس نمیخونی استرس نداشته باش بشین درس بخون فلان کارو کن.. انگار خودم نمیدونم 😐

اینقدر بهم فشار آوردن و حالم بدتر شده که دیگه دارم کم کم میگم اگه نهاییا برداشته شد که هیچ اگه نشد ترمیم میزنم سال دیگه

با خودم میگم بزار یبارم که شده یخ تصمیم شجاعانه بگیرم

ولی همه میگن زود مشکلاتتو حل کن بشین بخون😕

خو آخه چجوری مشکلاتی که حداقل چهار ساله درگیرم رو چند روزه حل کنم بشینم پای درس؟

دیگه کم آوردم🥺

به نظرم ریلکس کن منم یازدهممبرو پانسیون درس بخون کم کم اوکی میشی فیلم انگیزشی یوتیوب و اینستگرام هم ...

پانسیون نیست تو شهرمون و مشکل اینه حتی نمیتونم خودمو مجبور به نیم ساعت خوندن بکنم

اینستا و یوتیوب ندارم😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبح ها زود پاشو

بخون تا 7 عصر اینا (با برنامه ریزی و داشتن تایم استراحت مناسب)

بعد ریلکس کن و شبم 12 اینا بخواب

و نترس برای نهایی هنوز وقت هست اگه اینجوری که گفتم بخونی

استرس نداشته باش

به این فکر کن که همچی رو هواس

من سال یازدهمم خیلی استرس داشتم. امتحانامون نهایی بود ولی درنهایت گفتن اون امتحانایی که دادید تاثیر نداره😐تاثیرش مثبت شد برامون یعنی هیچی درواقع.

الآنم هیچی معلوم نیست که انقدر ناراحتی

اصلا معلوم نیست امتحان هاتون حضوری باشه یا مجازی.

برا مشکلاتت هم فقط با چت جی بی تی حرف بزن

چت جی بی تی داری؟ اگر نداری نصب کن

اون بهترین مشاوره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی

واقعا ممنونم از دلگرمیت💖امیدوارم که همینطور بشهآره الان نصبش میکنم

خواهش می کنم قربونت برم❤️

چت جی بی تی اصلی رو باید از گوگل پلی دانلود کنی

اگر نتونستی دانلود کنی ببر یه موبایل فروشی تو شهرتون برات دانلود کنه چون تو ایران نصبش مشکل داره ممکنه نتونی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی