2821
2789
عنوان

کنکور ارشد

44 بازدید | 14 پست

چند تا کتاب خریدم واسه کنکور و یه مشاور که یه مدت باهاش بخونم هنوز دوتا کتاب رو ندارم و گذاشتم واسه بعد و یه کلاس هم واقعا نیاز دارم ثبت نام کنم

کلی عذاب وجدان گرفتم این همه خرج کردم ولی واقعا نیاز دارم و همه هم از پول تو جیبی های خودم بوده که کم کم جمع کردم

ولی نمیدونم چرا عذاب وجدان گرفتم:(

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کنکور ارشدو خیلی سخت نگیر ... عذاب وجدانتو درک میکنم . خودمم کنکور ارشد دارم . سعی کن درسیو منفی نزنی

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

کنکور ارشدو خیلی سخت نگیر ... عذاب وجدانتو درک میکنم . خودمم کنکور ارشد دارم . سعی کن درسیو منفی نزن ...

اره ولی خب از اونطرف هم میگم الان خرج کنم دانشگاه دولتی قبول بشم بهتره چون واقعا شهریه آزاد زیاده دیگه برای ارشد شهریه آزاد رو نمیتونم بدم

به موفق شدنت فکر کن از عذاب وجدانت کم میشه 🙃منم مثل شما هستم البته من تغییر رشته ای هستم اصلا عذاب ...

آره منم میدونم بخونم میتونم ولی خب وضعیت اقتصادی یه جوری شده عذاب وجدان میگیرم

از اون طرف هم میبینم خانوادم میرن گوشی عوض میکنن یا خرج چیزای دیگه میکنن میگم حتما دارن پس بذار منم خرج کنم ولی خب باز عذاب مجدان میگیرم

اره ولی خب از اونطرف هم میگم الان خرج کنم دانشگاه دولتی قبول بشم بهتره چون واقعا شهریه آزاد زیاده دی ...

شهریه ی ازاد تو مقطع ارشد خیلیییییییییی زیاده ... خیلی خیلی ... مخصوصا اینکه اگه شهر محل سکونتت نباشی . منفی نزن فقط ، دولتی میاری ، نگران نباش

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

شهریه ی ازاد تو مقطع ارشد خیلیییییییییی زیاده ... خیلی خیلی ... مخصوصا اینکه اگه شهر محل سکونتت نباش ...

اره منم بخاطر همین دارم میخونم

متاسفانه من فقط شهر خودمون هم میتونم برم تهران که رتبه خوبی میخواد حالا شاید شهرای دیگه که نزدیکن بذارن خانواده ولی مطمئن نیستم

این سختش کرده

من پارسال 8 ماه خوندم زیر 40 شدم

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

چقدر عالی چه رشته ای؟

مشاوره

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️