2821
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 35 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم تو ایران عدالت اموژشی وجود نداره و خیلی ها منبع کنکورشون تو مدرسه دولتی کتاب درسیه و یکی مثل ...

وای فرض کن کنکوری باشی با اون همه امکانات مسافرت خارج از کشور بری دیگه معلومه همه چیز فراهمه واست رتبت خوب میشه

داداش کچل شدم از استرس

فشار روانی یکساله افسرده م کرده

قرص میخورم

بعد تو اینجوری؟

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

وای فرض کن کنکوری باشی با اون همه امکانات مسافرت خارج از کشور بری دیگه معلومه همه چیز فراهمه واست رت ...

بعد اصلا فیلم گرفتن ازش 😐 مامان باباش دوتا دکتر جراحن از هر موسسه ی معلم داشته ولی خدایی رتبه یک شدنم خبلی حرفه با اینکه امکانات فوق عالی داشت اما منم ی دوست خاک بر سر دارم با همون امکانات ی خنگیه دومیش نیومده

بعد اصلا فیلم گرفتن ازش 😐 مامان باباش دوتا دکتر جراحن از هر موسسه ی معلم داشته ولی خدایی رتبه یک شد ...

کلا وقتی مامان بابات دکتر باشن و پولدار مشخصه بچشون باهوش میشه و تو خانواده پزشک بزرگ شده مسیر راحتتره واسش

کلا وقتی مامان بابات دکتر باشن و پولدار مشخصه بچشون باهوش میشه و تو خانواده پزشک بزرگ شده مسیر راحتت ...

معلومه هم تغذیه هم هوش ژنتیکه ولی خب بازم رتبه یک شدن اراده ی اهنی میخواد و این از امکاناتش به عالی ترین شکل استفاده کرده پس نباید تخریب بشه باید تشپیق بشه به نظرم

معلومه هم تغذیه هم هوش ژنتیکه ولی خب بازم رتبه یک شدن اراده ی اهنی میخواد و این از امکاناتش به عالی ...

کسی تخریب نکرد ولی خدا همه چی بهش داده دم خدا گرم🤣خدارو باید تشویق کنیم

اونقدری که میگن بد نیست...

بنظرم بده چون :

۱_راه و روش درس خوندن و مطالعه برنامه ریزی و مدرسه خوب اموزش نمیده و نتیجه اش میشه چپاول کردن پول از بچههای مردم که یه راهکار یاد بدن.

۲_ مدرسه دولتی باید در سطحی باشه که دانش اموز کنکور ام بده نه که خرج اضافه و چند میلیونی واسه کنکور و کتاب های کنکور که از توانایی خیلی از خانواده ها خارجه

۳_مشاور ها با هزینه میلیونی

و......

اگه جزو قشر متوسط تا بالای جامعه و پرتلاش باشی خیلی خوبه کنکور اگه نه ........

اره خیلی ها بودن با وضع ضعیف

ولی چند درصدشون موفق شدن؟

کسی تخریب نکرد ولی خدا همه چی بهش داده دم خدا گرم🤣خدارو باید تشویق کنیم

اخه خیلی بهش فوش ... میدن منم خیلی از عدالت اموزشی ایران بدم میاد ولی دیگه چیکار کنم خودمم میخوام کتابا کنکورمو اهدا کنم

کلا وقتی مامان بابات دکتر باشن و پولدار مشخصه بچشون باهوش میشه و تو خانواده پزشک بزرگ شده مسیر راحتت ...

کار به باهوشی ندارم خانواده سرمایه دار چون میتونه هزینه کنه فوقش چند کلاس یا معلم خصوصی برای بچه میگیره

بچه ام که عقب مانده ذهنی نیست میفهمه خب

ولی کنکور اراده فوق العاده قوی میخواد که داشت🩷