2777
2789
عنوان

برنامه نویسی

36 بازدید | 2 پست

سلام وقت بخیر

فکر کردم شاید جایی بهتر از اینجا برای پرس و جو از تجربه های واقعی نباشه 😅

راستش من قصد دارم وارد حوزه برنامه نویسی بشم چون حس کردم بهش علاقه دارم و به نوعی میشه گفت مطمئنم که علاقه دارم .

اما تو سایت های فریلنسری داخلی مطرح که سرچ زدم دستمزد ها واقعا ناامید کننده بود

یعنی در واقع معمولا اصلا تعادل منطقی بین پیچیدگی پروژه و دستمزد آخر وجود نداشت انگار کارفرما بدون دانش فنی خاصی دلبخواهی قیمت زده 😐🥴

و این سوال برام پیش اومد آیا واقعیت کل بازار همینه ؟

و اگه استخدام حضوری رو در نظر نگیریم کلا چه روش هایی هست برای پروژه گرفتن ؟

و درآمد ارزی واقعا عملی و واقع بینانه هست ؟

اگه شما اطلاعاتی دارید ممنون میشم درمیون بزارید همیشه تجربه های واقعی از اطلاعات نظری ارزشمند تر ان🙏

سلام منبعی که شما انتخاب کردید برای دیدن درآمد برنامه نویسان کاملا اشتباهه اون سایت های فریلنسری بیشتر مخاطبینش نوجوان هایی هستند که کارشون اکثرا کپی کردن هست مثلا شما میری یک پروژه میدی اونا یه کد آماده کپی میکنن با قیمت ارزونتر ! اینا اصلا ۱ درصد جامعه ی برنامه نویسی هم محسوب نمیشوند من حدود ۳۰ نفر برنامه نویس میشناسم که باهاشون در ارتباط هستم یه جوری همکاری هم میکنیم از بین ما ۳۰ نفر حتی یک نفر هم در این سایت های فریلنسری فعالیت نمیکنه پس اونجا ارتباطی به بازار کار واقعی برنامه نویسی نداره

درامد برنامه نویسی در اینترنت پره شما چندتا مقاله بخونید متوجه میشید که تقریبا پردرآمدترین شغل دنیا همین شغل های مرتبط با برنامه نویسی هست در ایران هم بازار کارش به نسبت خارج خیلی بهتر و قویتره

من خودم الان نزدیک ۳۰۰ بعضی وقتا ۴۰۰ درامد ماهانم هست و خب به نسبت بعضیا باز کمتره

ولی خب مسیری که انتخاب کردین نیاز به مهارت داره نیاز به تمرکز داره باید با حوصله بشینید دوره ها طی کنید الکی بدست نمیاد

وقتی به دیگران کمک میکنید تا بالا بیان و به نطقه ای که شما ایستاده اید برسند ، دیگر تنها نیستید و پیمودن ادامه ی مسیر رو به بالا برای شما راحت تر میشود وقتی به نقطه بعدی رسیدید این چرخه را آنقدر تکرار میکنید تا به نقطه ی قله برسید

سلام منبعی که شما انتخاب کردید برای دیدن درآمد برنامه نویسان کاملا اشتباهه اون سایت های فریلنسری بیش ...

سلام وقت بخیر

من الان پیامتون رو دیدم، فکر نمیکردم کسی ریپلای کنه

اول ممنون ازتون برای جواب و شفاف سازی 🙏🏻

و بله میشه گفت از چالش های اون آگاه هستم کم و بیش ولی به این حرفه علاقه دارم و مدتی میشه در حال ساخت پایه مهارت هام هستم .

فقط یه سوال برام پیش اومد ،

من بی تجربه هستم تو این حوزه میخواستم بدونم بجز اون سایت های فریلنسری چه مسیر های دیگه ای برای ریموت کار کردن وجود داره که واقعا پتانسیل رشد مالی خوبی داشته باشه ؟

پیشاپیش ممنونم از جوابتون و اینکه خیلی خوبه که به این میزان درآمد رسیدید امیدوارم مسیرتون به خوبی پیش بره و در نهایت براتون راضی کننده باشه 🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷