2821
2789
عنوان

پایان نامه

21 بازدید | 7 پست

بچه ها اینجا کسی درگیر پایان نامه هست؟ چیکار میکنین خوب پیش میره؟

من تو تیکه ی پیدا کردن نمونه به مشکل خوردم، کسی مسئولیت همکاری رو نمیپذیره و کارم با نوجوون هاست. صدجا اعلام کردم ولی تا میان تو گروه، سه روز نشده لفت میدن. واقعا دارم اذیت میشم و دیگه دارم به این فکر میکنم که بی خیال اخلاقیات بشم و همه چیز رو داده سازی کنم

داده سازی کن چون متاسفانه همه رو غلط و تکراری مینویسن نمونه ها درست از آب در نمیاد

خب آخه ببین الان ۳۰ تا پرسشنامه باید پر بشه، هم پیش آزمون هم پس آزمون

یعنی مجموعا ۶۰ تا

چجوری اینهمه رو بسازم

بعد الزامی هم هست توی دانشگاه که بدیم خود مرکز آمار دانشگاه فصل ۴ پایان نامه رو

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب آخه ببین الان ۳۰ تا پرسشنامه باید پر بشه، هم پیش آزمون هم پس آزمونیعنی مجموعا ۶۰ تاچجوری اینهمه ر ...

اگه دانشگاهت گیره ک مجبوری داده واقعی بدی 🤦🏻♀️

بعضی از دانشگاه ها گیر نمیدن

نمونه ها رو باید از مدرسه بگیری ؟

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
اگه دانشگاهت گیره ک مجبوری داده واقعی بدی 🤦🏻♀️ بعضی از دانشگاه ها گیر نمیدن نمونه ها رو باید از مد ...

ببین داده واقعی تحویل میدم بهشون، ولی به جامعه خودم نمیدم. رندوم رو هرکی بود

و کار اثربخشی رو عملا اجرا نمیکنم

الان من باید یه درمان اجرا کنم رو گروه آزمایش

فقط شرح جلسات رو مینویسم

چون کسی زیر بار نمیره که همکاری کنه

خیلی سخته خیلی سخت خصوصا کار با نوجوان و بخوای مداخله کنی و پیش ازمون پس ازمون داشته باشی. چرا مداخل ...

چون میخواستم خودم رو بندازم تو چالش و کار مفیدی انجام بدم که در خور رشته بالینی باشه

با این حال جنگ گند زد به همه چیز، تو وضعیت غیرحضوری دسترسی به جامعه آماری خیلی سخته. هیچ ارگانی هم همکاری نمیکنه، خود افراد هم حوصله اش رو ندارن

ببین داده واقعی تحویل میدم بهشون، ولی به جامعه خودم نمیدم. رندوم رو هرکی بودو کار اثربخشی رو عملا اج ...

باید از استاد راهنما بخوای تا کمکت کنه

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️