2821
2789
عنوان

❌درخواست❌

42 بازدید | 10 پست

آقایون محترم انقدر درخواست ندید خیلی درخواست زیاد شده اگرم میخواید بدید به آقایون بدید نه خانما واقعا حس بدی میده

امروز یکی درخواست داد بار اول رد کردم دوباره داد ترسیدم گفتم شاید یه مشکلی باشه قبول کردم گفتم مشکلی بوده دوباره درخواست دادید گفتش که نه فقط خواستم صحبت کنم گفتم اگه قصد صحبت دارید آقایون همو بهتر درک میکنن چیز بدیم نگفت یکم درباره چیزای مذهبی صحبت کرد و به یه بهونه خداحافظی کردم و گفتم برگشتم میخونم ولی نخواستم بی احترامی بشه لطفا خواهشا درخواست ندید اصلا این سایت بیشتر برای خانماست من نمیدونم چرا انقدر اقایون عضو میشن😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخه دوبار پشت سر هم درخواست بیاد دیگه مجبوری قبول کنی بهش بگی اعصاب آدم خراب میشه از یه جایی

تو مجبور به انجام کاری نیستی

حالا پسره خوب بوده نسبت به مردای چندشه اینجا

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember

منم همین اتفاق افتادبعدچندین بارقبول کردم اومده باقسم دادن میگه سبزه ای یاسفید دوباره قسم میده چشات ...

وای آره دقیقا ولی خب عصبانی شدم گفتم دیگه تموم کنید

تو مجبور به انجام کاری نیستیحالا پسره خوب بوده نسبت به مردای چندشه اینجا

اره من کلا امروز سه چهار تا داشتم همه رو رد کردم فقط ایشون و چون دوبار درخواست داده بودن قبول کردم واقعا ترسیدم گفتم نکنه یه چیزی شده یا نظر من باعث حال بدیه یکی شده و هزار جور فکر و خیال اومد تو ذهنم

قبول نکن ،ردم نکن بزار بمونن تو لیست درخواستیا

ممجبورم همین کارو کنم حتی اعلان هم حذف میکنم ولی بازم میاد حالا نه فقط از جانب ایشون از جانب بقیه هم میاد دوستم ندارم به خاطر درخواست بی احترامی کنم ولی حقیقتا خوشم نمیاد دیگه از صبح کلنجار رفتم گفتم تاپیک بزنم شاید دیگه ندن

بعد حتی دید بدم میاد گفت در چه حد صحبت کنیم گفتم من چون تاپیکای مذهبی شرکت کردم اگه چیزی درباره اونا میدونید بگید دیگه درباره چیزی حرف نزنید بعد گفت سوال داری بپرس منم طفره میرفتم میگفتم سایت با چیزای سیاسی مشکل داره گفت نه چت خصوصی عیب نداره یکی دو تا پرسیدم و به یه بهونه خداحافظی کردم