2821
2789

من یهچیزی شنیدم میگن خوبه.

یه دونه هندوانه زرد رو میشوری بعد درسته با یه کاسه آب میذاری توی قابلمه و میذاری بپزه. زیرشو خیلی کم میکنی. انقدری بپزه که پوستشک له له بشه. بعد صاف میکنی و آبشو میخوری.

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

#درمان_بیماریها 196

❇️ درمان #سنگ_کلیه

🔴 از بیماری های شایع در جامعه ما سنگ کلیه هست. سنگ کلیه در واقع رسوبات محکمی هستند که به خاطر بالارفتن غلظت املاح و نمک در ادرار به وجود میان.

🔶 این سنگ ها در بخش های مختلف دستگاه ادراری انسان میتونه ایجاد بشه و تا زمانی که حرکت نکنه درد نداره ولی وقتی حرکت کنه دردهای سنگین و وحشتناکی رو خواهد داشت.

❌ علائم سنگ کلیه:

🔺 درد شدید و پشت سر هم در پهلو و پشت در قسمت پایینی سطح دنده ها.

💢 سوزش ادرار

🔺 ادرار صورتی یا قرمز یا قهوه ای

💢 تهوع و استفراغ

🔺 احساس نیاز مداوم به دفع ادرار

💢 کم شدن حجم ادرار

من یهچیزی شنیدم میگن خوبه. یه دونه هندوانه زرد رو میشوری بعد درسته با یه کاسه آب میذاری توی قابلمه و ...

یعنی خوبه

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

#درمان_بیماریها 197

🟠 بیشتر سنگ های کلیه از جنس اگزالات کلسیم هستند. اما گاهی از جنس فسفات کلسیم و ... هم یافت میشه.

معمولا وقتی برای #سنگ_کلیه به دکتر شیمیایی مراجعه میکنید چند تا آزمایش از شما میگیرن:

🔹 آزمایش ادرار، آزمایش خون برای اندازه گیری سطح کلسیم و اسیداوریک، سونوگرافی، رایو گرافی یا سی تی اسکن.

🔴 برای سنگ های کوچک، پزشکان توصیه های زیر رو به شما خواهند داشت:

نوشیدن اب فراوان.

آلوپورینول

محلول های فسفر برای جلوگیری از تشکیل سنگ های کلسیمی

ایبو پروفن و استامینوفن و ناپروکسن برای کاهش دردها

🔴 اگه سنگ ها یه مقدار درشت تر باشن و بیش از 7 میلیمتر قطر داشته باشند پزشکان از روش سنگ شکن استفاده میکنند که بسیار دردناک هست و گاهی حتی نیاز به بیهوشی هم داره و که عوارض فراوانی برای بدن داره.

بعد از عمل کبودی در شکم و پشت و خونریزی در اطراف کلیه ها رو احتمالا شاهد خواهید بود.

💢 از این بدتر و دردناک تر استفاده از روش تونل پوستی یا نفرولیتوتومی هست که یه برش کوچک از بدن بیمار برداشته میشه و سنگ رو بیرون میکشن.

🔶 در مواردی که سنگ در مثانه گیر میکنه از ابزاری به نام یورتروسکوپ برای برداشتن سنگ استفاده میکنند.

یه سیم کوچک متصل به دوربین رو وارد مجرای ادرار میکنن و به مثانه منتقل میشه و سنگ برداشته میشه.

#درمان_بیماریها 198

❇️ به لطف خدا برای درمان #سنگ_کلیه درمان های خوبی در طب اسلامی وجود داره که در ادامه تقدیم میکنیم.

🔶 فقط قبلش بنده نکاتی رو عرض میکنم که حتما افراد بیمار باید بهش دقت کنند. استفاده از این موارد ممنوع هست:

💢 خوردن کشک

🔺 ماست چکیده

💢 پنیر

🔺 چای سیاه (ایرانی و خارجی)

💢رویواس، اسفناج، کنگر فرنگی

🔺 نوشابه های گازدار و آبمیوه های شیمیایی

💢 نگهداری ادرار

🔺 کم تحرکی

💢 بامیه

🔺 چغندر

#درمان_بیماریها 199

❇️ بعضی از مواد غذایی هست که به خرد و ریز کردن #سنگ_کلیه کمک میکنند:

🔹 عناب

🔸 سبزی خرفه

🔹 گیلاس و آلبالو

🔸 جوشانده بابونه

🔹 هر شب یک ساقه کرفس خام

🔸 صبح ناشتا یک عدد زردک

🔹 خوردن زیتون خوراکی

🔸 ترب سیاه که موثر ترین درمان برای سنگ کلیه هست.

🔹 پودر سبوس برنج به مقدار ده گرم دم کنید و بخورید هر روز

🔸 انار

🔹 هندوانه رسیده شیرین که سرد یخچالی نباشه!

🔸 و خیار بوته ای

#درمان_بیماریها 200

❇️ دستور العمل اجرایی درمان #سنگ_کلیه

🟦 صبحانه: شیر تازه گاو با یک قاشق عسل طبیعی میل کنید.

به جای این صبحانه میتونید از یک لیوان شیر با سه عدد خرما استفاده کنید.

🟡 همچنین برخی روز ها برای صبحانه از مربای آلبالو یا مربای توت فرنگی با نان سبوس دار استفاده کنید.

🍓🍓🍓

🔹 ساعت 10 صبح نصف لیوان آب ترب سیاه میل کنید و بعد از اون ده دقیقه پیاده روی کنید.

🔸 بعد از ناهار یک لیوان آب سیب تازه یا یک عدد انار میل کنید.

🍎🍎🍎

☢️ عصر ساعت 17 یک کاسه باقلای آب پز بخورید و یک ساعت بعدش آب ترب سیاه مخلوط با یک قاشق عسل طبیعی بخورید و به مدت نیم ساعت راه برید.

🔸 ساعت 21 دو قاشق سیاهدانه عسل میل کنید و با روغن سیاهدانه محل کلیه ها رو ماساژ بدید.

آب و مایعات رو کم کنید. بله دردتون بیشتر میشه ولی این درد به معنای اینه که سنگ داره حرکت میکنه و بیرون میاد. کمی تحمل کنید.

❇️ ان شالله نهایتا طی یک هفته درمان کامل صورت خواهد گرفت به اذن پروردگار عالم...