2777
2789
عنوان

بحران طلاق

246 بازدید | 40 پست

بچه ها چندوقته تو تدارک جدایی هستیم من مطمئن شدم که زندگیم باهاش به جایی نمیرسه همه راهارو رفتم نگیدبرو مشاور و فلان...ولی لعنتی یهو همه خاطره ها و دلتنگیش بهم هجوم میاره دلم میخواد فقط یکبار دیگه بغلش کنم😭😭با تموم بدی ها و تحقیر هایی ک منو کرد حتی الان زنگ نمیزنه بپرسه خرج بچشو چطوری دارم میدم واقعا واسه ی دختر ۲۱ ساله اینهمه نابودی روحی حق نیست چند روز خوبم خودمو ب زور اوکی نگه میدارم اما یهو تو ی لحظه همه چی سرم فرو میریزه چرا انقدر ضعیفم که دلم براش پر میزنه با اینهمه بیخیالی اون😭😭کاش بمیرم زودتر تموم شه

چند وقته جدا شدی

فرزندت چندسالشه

نفقه فرزندت را پرداخت می کنه

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی سوالات حقوقی را از من بپرسید مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر را از من بپرسیدنذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه چرا توی بچگی شوهر میکنید ۲۱ سالگی برا ازدواج هم زوده بعد شما ازدواج کردی،بچه دار شدی داری جدا می ...

همه چی خوب بود چهار سال زندگی کردیم اون بعد ب دنیا اومدن بچه اینشکلی بی مسئولیت و رفیق باز شد وگرنه زندگیمون قشنگ بود اون گند زد توش و نخاست درستش کنه

همه چی خوب بود چهار سال زندگی کردیم اون بعد ب دنیا اومدن بچه اینشکلی بی مسئولیت و رفیق باز شد وگرنه ...

یعنی تو ۱۴ یا ۱۵ سالگی ازدواج کردی... شوهرت ۱۰ سال یا بیشتر که اختلاف سنی نداره باهات،خب معلومه زن یه بچه سال شدی که معلوم نیس بزرگ بشه میخاد چی بشه..

یعنی تو ۱۴ یا ۱۵ سالگی ازدواج کردی... شوهرت ۱۰ سال یا بیشتر که اختلاف سنی نداره باهات،خب معلومه زن ی ...

۱۷ سالم بود الان ۲۱ سالمه اونم ۲۸ سالشه اره اشتباه کردم چون عاشقش شدم بدیاشم در این حد نبود ک اونموقع بفهمم اما باید تا آخر عمر پای یه اشتباهم بسوزم؟ اینکه دلم نمیفهمه دلتنگش نشه عذابم میده

منم جدا شدم ولی اصلا دلتنگش نشدم چون خیلی اذیتم کرد ولی آیندمو نابود کرده الان هرکی خاستگار میاد یا طلاق داده یاهم سن بالان

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️
تازه دارم جدا میشم بچم دوسالشم نشدهتو چندسالته؟ بهم پیام بده شمارتو بذار باهم حرف بزنیم

شمارتو برام بذار زنگت میزنم.

قبلا خیلی تاپیک میزنم.

تمام جزعیات زندگی من تو تاپیکامه

فعلا اولاشه تو کارای طلاقیم دوسالش نشده هنوزفعلا ک تو این چندوقت ک ازهم جداعیم نفقه برا بچه نداده

مشاور هستم دوست داشتی درخواست بده بیا خصوصی

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی سوالات حقوقی را از من بپرسید مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر را از من بپرسیدنذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان