2821
2789
تتو این دور زمونه کی به حلال حرامش فکر میکنه

کار دسرت همیشه درسته هرچقدرم که دوره زمونه عوص شه کار غلطم غلطه برای هنیشه

این مدعیان در طلبش بیخبرانند! آن را که خبر شد خبری باز نیامد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند سال تو شرکت ایران خودرو بودم

آهان

یه روز چراغ روغن ماشینم روشن شد بعد که روغنش رو چک کردم چندلیتر روغن کم کرده یه هفته مکانیکی بود

مکانیک گفت من درست کردم ولی فایده نداره به فکر یه ماشین جدید باشید به نظر شما واقعا درست گفته؟ یا بلد نبوده

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

آخه گفتید مکانیک نیستیدپس مزاحم تون نمیشم

خرابی رینگ و پیستون (بوش و پیستون): این اصلیترین دلیل روغنسوزی شدید است. اگر سیلندرها گشاد شده باشند یا رینگها خاصیت خود را از دست داده باشند، روغن وارد محفظه احتراق میشه

چرا گفتن روغن سوزی داشته😔

اصلیترین دلیل روغنسوزی شدید است. اگر سیلندرها گشاد شده باشند یا رینگها خاصیت خود را از دست داده باشند، روغن وارد محفظه احتراق میشود. تعمیر اساسی (تعمیر کامل موتور یا Overhaul) این مشکل زمانبر و پرهزینه است.
خرابی گیت و لاستیک ساق سوپاپ: اگر مشکل از این بخش باشد، روغن وارد سرسیلندر شده و میسوزد. این تعمیر نسبت به رینگ و پیستون ارزانتر است.

خرابی رینگ و پیستون (بوش و پیستون): این اصلیترین دلیل روغنسوزی شدید است. اگر سیلندرها گشاد شده باشند ...

نمیدونم چه کارهایی رو ماشین انجام دادن ولی گفتن ماشین بی فایده ست

نمیدونم واقعا همینطوره یا بلد نبودن درست کنند

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤