2777
2789
سلام چه مراقبتهای انجام دادیدخواهر منم ۴شنبه انتقال داشتن

من گرمیجات زیاد خوردم قبل انتقالم . کله پاچه از سه روز قبلش خوردم هر روز ، انبه زیاد خوردم روزی دوتا خوردم ،دیگه دمنوش دارچین و آویشن هم خوردم و هر شب شکمم و زیر شکمم رو با روغن سیاهدانه چرم کردم و یه پلاستیک میزاشتم روش و بعد با پارچه میبستم ، بعد از انتقال هم دیگه امروز روز ششمم هست . هر روز صبح ناشتا و شب یه لیوان آب و نشاسته خوردم ، میوه زیاد میخورم پرتقال و سیب و آجیل ( بادام و گردو) و آب هم من چون قرص ویتامینی میخورم زیاد میخورم و ناهار بیشتر ماکارانی هنراه با لوبیا سبز تا امروز هر روز خوردم و شب هم سوپ پای مرغ خوردم و صبحانه هم هر روز دوتا سیب زمینی آب پز و دو تا تخم مرغ خوردم دیگه استراحت هستم فقط روز اول مطلق بودم بعدش دیگه نسبی داخل خونه راه میرم ولی غذا و جارو اینا نه.دسشویی ام فرنگی استفاده میکنم . برام دعا کن انشاءالله انتقالم مثبت بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهر من قبلش هیچ کدوم این کارها نکرد

یعنی ممکن انتقالش مثبت نشه؟

سنش هم بالاست

فقط یک انتقال انجام دادن

گفتن چون سنت بالاست خطرناک

چندماه پیش هم انجام دادن اما مثبت نشد

دعا کنید براش .

خواهر من قبلش هیچ کدوم این کارها نکردیعنی ممکن انتقالش مثبت نشه؟سنش هم بالاستفقط یک انتقال انجام داد ...

نه عزیزم ربطی نداره . این کارایی که من کردم از بقیه شنیدم و اینا ولی دلیل علمی وجود نداره براشون که حتما تاثیر میزاره. خیلی ها هیچ کاری نکردن ولی باردار شدن خداروشکر . چشم حتما دعا میکنم انشاءالله به حق امام زمان (عج) ایندفعه باردار میشه.

خواهر من قبلش هیچ کدوم این کارها نکردیعنی ممکن انتقالش مثبت نشه؟سنش هم بالاستفقط یک انتقال انجام داد ...

تا انتقالش هنوز چند روز مونده .روغن سیاهدانه بگیرید چرم کنید این چند روز رو . میگن رحم گرم باشه قبلش خیلی بهتره . بعدش دیگه گرمینباید بخوره

تا انتقالش هنوز چند روز مونده .روغن سیاهدانه بگیرید چرم کنید این چند روز رو . میگن رحم گرم باشه قبل ...

چهارشنبه انتقال دادن الان ۴یا۵ روزه انتقال دادن

متاسفانه ارده وشیره خورده ۳روز صبحانه

چهارشنبه انتقال دادن الان ۴یا۵ روزه انتقال دادنمتاسفانه ارده وشیره خورده ۳روز صبحانه

عیب نداره بد به دلش راه نده هرچی خدا بخواد همون میشه . انشاءالله مثبت میشه ایندفعه .