2821
2789
عنوان

سنتی یا عشقی

83 بازدید | 23 پست

من با یکی تو رابطم ک حقوقش ۲۰ الی ۳۵ تومنه و خونه تو شهرستان کوچیک اطراف شهرم داره ولی تو یه اداره تو شهرم کار میکنه ماشین داره ۲۶ سالشه ارشدهه

برج ۷ اینطوریا قرار کاردومشو هم شروع کنه

الان داره کتاب مینویسه و میخواد تا سال دیگه اینجا خونه بخره و بیاد خواستگاریم تا اصلا چیزی ازم نخواسته،

یه خواستگار سنتی دارم ۲۴ سالشه شنیدم یه بالا خونه و ماشین خارجی داره و یه مغازه کولر و یخچال سازی داره انگار درآمدش خوبه

مامانم میگه خوبه قبول کن بنظرتون چکار کنم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کدوم 😂🤧

ستاره هستم🩵💫 من فمنیست و مخالف کودک همسری و خیانت و دروغ و ریا و تزویر هستم پس اگه کسی غیر این تفکری داره منو ریپ نزنه!جواب همه رو با احترام میدم اگه دیدی که جواب ندادم یا ندیدم ببخشید 🩵 یا انقد بی ارزشو بیشعور هستی که جواب ندادم،من با ادمای احمق بحث نمیکنم!درخواست دوستی اصلا قبول نمیکنم چه زن و چه مرد!

هردو خوبن😂😅

@MahmmaNمهمون من توی ایتا با این کانال دخترونه ....اگه با من بحث کنید جوابتون رو نمیدم چون فهمیدم نمیشه یه مگس رو متقاعد کرد باید ولش کرد فرستاد دنبال غذاش😂شاید یک روز داستان متحول شدنم رو گفتم قبل آقا، اهل گفتوگو بودم اما الان اهل فحشم. دلهایمان ریش ریش شده از دلتنگی آقاجان ...شبیه سرآستین لباست.دلهای ما ریش ریش ست. کامنت های منو با لحن نجم الدین شریعتی بخونید چون خیلی آروم حرف میزنم، در حال ترمیم 🥀💔ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم .همه نقش بلد بودند،من فقط بلد بودم خودم باشم؛و چه ساده لوحانه فکر میکردمصداقت هم یک هنر است.».

اگه عاشق اون طرفی ک باهاش تو رابطه ای نیستی و صرفا یه عادت شده برات خب ازش جدا شو با خواستگارت ازدواج کن

اما اگه عاشقش هستی و اونم میخوادت بیخیالش نشو

چون اگه نیمه راه ولش کنی و باکسی ازدواج کنی

تو زندگیت باکوچیکترین مشکلی یاد اون ادم قبلی میفتی و در واقع فیلت یاد هندستون میکنه

من بشخصه دلم میخواد با کسی که دوستش دارم و کنارش حالم خوبه ازدواج کنم

شما ببین ملاکت چیه معیارت چیه کدومش با معیارات هماهنگه همونو انتخاب کن

اگر اینان مسلمانند یارب کافرم گردان/وگرمن کافرم ازمسلک ایشان برم گردان.. /درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام

ببین کدوم از این دوتا بیشتر تورو دوست دارن هر کی بیشتر دوستت داشته باشه بیشتر بهت اهمیت میده اون بهت ...

خب طرف سنتی از کجا بدونم دوستم داره یان با انتخاب مامانش میخواد بیاد خواستگاریم

و پارتنرم دوسم داره ولی ۲ سال میخواد براش صبر کنم